Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyeseket miért zavar annyira...

Egyeseket miért zavar annyira ha lepontozzák?

Figyelt kérdés

Sok kérdésnél látom, hogy napokkal a kérdés kiírása után visszatérnek páran a kérdéshez, és elkezdenek beszélgetni arról, hogy hányan, meg hány százalékos felhasználók pontozták le őket.

Egyesek úgy fejezik ki magukat, hogy már távolról is látszik, hogy ez komolyan megbántotta őket, és már szinte vérremenően kezdik szidni a lepontozókat.

Mi zajlik az ilyen emberek lelkében?

2022. szept. 11. 18:22
1 2
 11/14 Darius- ***** válasza:
100%

Lényegtelen. Sot jo, mert tanulok belole, hogy lehet rosszul gondoltam. A politika kategoriat leszamitva, mert ott Fidesz-Baloldal alapon megy ez.

Ezoteriaban zavar csak, mert azok pontoznak le, akik nem hisznek benne, mégis ott irnak.

2022. szept. 12. 00:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Azt mondjuk én sem értem hogy miért vannak ott mikor nem hisznek az ezotériában. Senki sem kényszeríti oda őket.

2022. szept. 12. 01:04
 13/14 Darius- ***** válasza:
100%
11-Koszonom, igy van. Engem peldaul érdekel. Azért nézem gyakrabban, és latom le vannak szolva vagy pontozva azok, akik hisznek a tulvilagban. Én ritkan nézek olyan kategoriat, amelyikkel nem tudok azonosulni.
2022. szept. 12. 01:08
 14/14 A kérdező kommentje:

10

Nem lehet több fiókról pontozni.

2022. szept. 12. 14:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!