Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy kell lenyugtatni a...

Hogy kell lenyugtatni a cigányokat?

Figyelt kérdés
Mikor éjjel a felbőszült, részeg vagy drogos cigók többen odajönnek hozzád a nyugatinál vagy blahán kötekedni, hogy útban vagy, vagy ránéztél, hogy lehet elkerülni velük az összetűzést? Múlt hétvégén épp fel tudtam szállni egy buszra pedig már kóstolgattak. Attól tartok legközelebb megvernek vagy szúrnak…

2022. szept. 8. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
39%

9

Mondom,taktika:

Elsőnek le kell sokkolni,paprika spray-zni,és aztán nem lesz ideje hogy kivegye

2022. szept. 8. 20:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A legnagyobb pofájúnak adsz két egyformát, a többi utána már jobban meggondolja a folytatást.
2022. szept. 8. 21:54
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb megoldás elkerülni ezeket. Ha odamegy hozzád kötekedni és már fizikailag is bánt elfutsz majd hívod a rendőröket. Sokan írják hogy üsd fejbe stb, az ilyen véglények nem félnek megszúrni téged. Én is azt gondolom magamról hogy majd jól fejbeverem őket...na majd amikor a kés a hasamba lesz rájönnék hogy inkább tettem volna azt amit tanácsoltam neked az elején.
2022. szept. 11. 07:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad őket nézegetni mert arra nagyon ugranak. Minél inkább nézed őket annál idegesebbek lesznek mert tudják h a magyar nem a két szép szemükért vet rájuk óvatosan 1- 2 pillantást fokozza a dühüket ha az arcodra van írva a gondolatod. Ha egyedul van akkor még le lehet ütni ha úgy van. Ha többen vannak jobb őket levegőnek nézni s nem azért mert fizikai főlényben vannak hanem szeretnek különböző szúró vágó eszkozokkel kozlekedni s gond nélkul ha úgy van azzal támadni. Lenyugtatni max péklapáttal lehet mivel a szép szóból nem ert a legtobb. A magyarázkodástól még idegesebbek lesznek. Ezek olyanok mint a ketrecbe zárt vadállatok, nem szabad hergelni őket mert ők az elnyomottak akiket mindenki bánt s kitaszít, s ők így védekeznek. Pedig hát pont h a magyar ember nem bántja őket nekik is adva vannak a lehetosegek s nem a magyarok néznek rájuk vérbe forgó szemekkel habzó pofával hanem fordítva.
2022. szept. 21. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!