Szokott lenni ilyen érzésetek?
Valószínűleg ez pánikroham lehet ami akár komolyabbra is tud fordulni.
Ilyenkor vegyél nagy levegőt az orrodon és a szádon szép lassan nyugodtan fújd ki, ezt addig csináld még meg nem nyukszol.
Ennyiből nem lehet megállapítani, hogy mi ez, ne akarjunk már 2 mondatból diagnosztizálni. Nekem borderline személyiségzavarom van, diagnosztizált, és ilyet tünetem pont nincs. Szorongásom az van, de másmilyen. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy biztos nem ez a baja a kérdezőnek, de egy dologból ezt nem lehet így kijelenteni. Menjen el szakemberhez, ha nagyon súlyos a gond, és ott majd kezelik. Az a baj így most rákeres a neten a bordelinera és elkezdi diagnosztizálni magát, belelát majd mindent mindenbe.
"Gyakran esténként magányosnak érzem magam mert hirtelen ilyen gondolatok támadnak a fejemben ..."
Szerintem nem a gondolataid miatt érzed magad magányosnak, hanem az egyedülléttől támadnak ilyen gondolataid.
Több társas program, beszélgetés, kimozdulás jót tenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!