Elmúlik ez a bulizós korszaka?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok, és van egy barátnőm, aki 2 évvel fiatalabb nálam. Szeretem mert lehet vele értelmesen beszélgetni mélyebb dolgokról is (művészetek, filozófia, politika), de kikerget a világból a bulizós énjével. Nem hajlandó rendszeresen enni, hiába van rosszul, merthogy ő elszívta a cigit, megitta az energia italt, és már nem éhes. Nem tudom, a gyomra hogy van még egyben. Hetente nem is tudom hányszor részeg, mert az egyik felsőbbéves csaj megveszi neki, és együtt berúgnak. Nem akarom hogy egy szent legyen, de ezzel konkrétan lassan megöli magát. Szerintetek ha valaki 16 évesen ilyen, felnőtt korában is ilyen lesz? Vagy majd kinövi?2022. szept. 6. 18:45
1/4 anonim válasza:
Attól függ. Ha úgy hozza az élet, és történik valami váratlan és súlyos dolog, akkor valszeg megbánja és felhagy vele. Bár szerintem ez már rég felülmúlja a bulizós szintet.
2/4 anonim válasza:
Idővel igen, de az alaptermészetétől is függ.
3/4 anonim válasza:
Nekem elmúlt. Szerintem idővel mindenkinek.
4/4 anonim válasza:
Ha még csak 16 éves és már ezt csinálja akkor még csak most jön majd a java. De van aki huszonévesen is ezt csinálja nem lehet tudni kinél hogy alakul. Elmenne tőle a kedvem ha hetente többször lerészegedne, cigi meg az energiaital csak meg jobban elidegenítene tőle.
Egyáltalán nem biztos, hogy hosszútávon együtt maradtok egy 16 evéssel nem szabad életre szóló kapcsolatról fantáziálni.
Tapasztalatom szerint aki 16 évesen ilyen abból jó feleség biztos nem lesz 😄😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!