Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmúlik ez az izzadós korszak?

Elmúlik ez az izzadós korszak?

Figyelt kérdés
13 éves nagyfiam szobájába belépve iszonyatos izzadságszag van. Ez a serdülőkor számlájára írahtó, vagy ehhez hozzá kell szokni?
2010. júl. 2. 07:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

Ha nem akarsz hozzászokni akkor mondok 1 titkot. De ne mondd el senkinek!!

VÍZ+SZAPPAN csodákra képes.

Na de énis sokat izzadok de mindenreggel dezodor v egynap menjen 2-3x öblítse le magát.

[link]

2010. júl. 2. 08:00
 2/11 A kérdező kommentje:

De okos vagy. Inkább hallgass.

Ne hasonlítsd össze minket a putriban élő cigányokkal.

2010. júl. 2. 08:01
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

14 éves lány vagyok, de én is évek óta izzadok. Próbáltunk már gyógyszertárban venni készítményt, az sem jött be. Nem tudok mit csinálni, csak igyekszem kevesebbet stresszelni. Annyi, hogy nekem csak nap végén lesz büdös, de akkor se vészes. Inkább csak az zavar, hogy a foltok láthatóak. Dezodor és hónaljstift mindeképpen legyen használatban, legalább a szagokat elnyomja.

Szerintem erre egyes emberek hajlamosak, és kicsit később növik ki, mint a többiek. Én mér várom, mikor múlik el, mert sokszor zavar.

Csak annyit tudok mondani, kitartást!

Ui.: Kedves első válaszoló! Iskolában nincs mód 2-3x mosakodni.

2010. júl. 2. 10:42
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
nyári szünet van és most lehet...
2010. júl. 2. 10:53
 5/11 A kérdező kommentje:

A jó isten áldjon meg megint. Este fürdik, reggelre megizzad. Vagy éjszaka menjen ki fürödni.

Nem az alapvető tisztasággal van gond. Van izzadásgátlója is.

Lehet, hogy nálatok újdonság a vezetékes víz, nálunk be van vezetve és ne oszd az észt nekem.

2010. júl. 2. 11:08
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
van itt is vezetékes víz xD slagon gyün nem vascsűn mer azt kivittük méhtelepre XD íszt meg nem osztom me az drága ;) haha xd
2010. júl. 2. 11:19
 7/11 anonim ***** válasza:

A probléma ismerős...én is nagyon izzadós voltam...de kipróbáltam a Solutio Antisudorica nevű készítményt, és nagyon bevált. Gyógyszertárban kapható, és az ára sem vészes. Nekem most már elég hetente 1x használni. Nagyon jó szer, csak ajánlani tudom:)

14/l

2010. júl. 2. 12:02
 8/11 anonim ***** válasza:
én is azt használom amit az előző válaszoló írt, és bevált!13/L
2010. júl. 2. 17:09
 9/11 anonim ***** válasza:
14 éves fiam nekem is nagyon izzadós volt,reggel,suli után és este is zuhanyozott,dezodort használt,és mégis.gyógyszertárba kb 500 ft a Solutio Antisudorica,az elején napi egyszer használta,most már csak hetente,nagyon jó,nekünk bevált.
2010. júl. 3. 11:10
 10/11 A kérdező kommentje:

Ezt akkor mindenféleképpen kipróbálom.

köszönöm

2010. júl. 3. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!