Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi baja az embereknek ?

Mi baja az embereknek ?

Figyelt kérdés

Sétáltam a járdán és toltam a biciklit erre egy csávó a válával nekem jön. Nem tudtam arrébb menni mert neki mentem volna egy rendőr autónak.

Komolyan mondom, hogy némelyik ember hogyan lehet ilyen udvariatlan marha. Ott volt a barátnője, gondolom előtte akart nagylegénynek tűnni.

Számomra ez nagyon meglepő, azért is írtam le. Fogalmam sincs, hogy némelyik embernek mi járhat a fejében? Ki ő ? Vagy az ilyenek mit gondolnak magukról?

2022. szept. 5. 13:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen velem is volt, hogy a járdán toltam a kerékpárt, a vénasszonynak csak 3 másodpercet kellett volna várnia a szűkületnél hogy átérjek, de nem, ő csakazértis megindul. Én próbálom összehúzni magam, megállok egy helyben, majd belém jön. Persze még neki áll feljebb hogy "elütöttem" biciklivel.
2022. szept. 5. 13:39
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Tökéletesen látod a helyzetet, a barátnője előtt akarta megmutatni, hogy milyen nagy ember.
2022. szept. 5. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én legtöbb esetben igyekszem kikerülni a szembejövőket, de nem mindig sikerül

Előfordult már, hogy az asszonnyal mentünk az utcán és úgy vállaltam le egy szembejövőt.

Ennek egyszerű oka van: látássérült vagyok.

És ez baromira nem látszik rajtam.

Ez most egy indok ami okot adhat arra, hogy miért ment neked az illető, de persze lehet egy halom másik is, amire az ember nem gondol.

Csak azt akarom írni, hogy ne ítélkezzünk egyből. Bár tény, hogy sokan nem tesznek egy kicsit sem azért, hogy ne ütközzenek össze másokkal.

2022. szept. 5. 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Jahj, ezt a "csodás élményt" én is megtapasztaltam, mikor Csehországba mentem ki, és Pesten át kellett szállnom. Az utca szélén álltam, mellettem még vagy 2 és fél méter üres utca volt. Erre valaki úgy nekem jött, hogy leesett egy kitűző a táskámról. Én sem tudtam hova tenni, faluban nem szokás. Nem tudom az ilyenek mit éreznek, szerintem másokon vezetik le a frusztrációjukat. Vagy azt hiszik, ettől lesznek menő faszagyerekek.
2022. szept. 5. 16:37
 5/5 anonim ***** válasza:
#2-nek van igaza, én is ugyan azt gondolom.
2022. szept. 15. 02:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!