Segítesz idegen embereknek?
Nem arra gondolok mikor valaki megkérdezi hogy merre van a Kiss János utca, hanem nagyobb segítségek. Egy két példa ami megtörtént velem:
-az autósnak lemerült az akkumulátorja, segítsek neki feltölteni az én kocsimmal.
-hegyen lakom, egy biciklis megkért hogy had hagyja ott a biciklijét 2 órára az udvarunkon amíg elmegy ebédelni.
-nincs kocsija, ha megyek be a városba vigyem be
-ingatlan akar venni az utcában és lenne egy csomó kérdése a környékről
Néha igen de nem mindig. A múltkor egy nőnek segítettem, mert megkérdezte merre egy bizonyos utca, a GPS-e össze vissza forgatja és időre menne valahová. Láttam rajta hogy kétségbe volt esve biztos fontos dolog lehetett. Mondtam neki, hogy jöjjön utánam a kocsival felvezetem oda az én GPS-em tökéletesen működik. Kb 10 perces kitérő volt, nem volt arra dolgom de a nő nagyon hálás volt és nagyon örült.
Mielőtt félreértitek nem volt utána semmi, nem cseréltünk számot, nem vártam semmit. Nagyon megköszönte, elköszöntünk és annyi. Mentem haza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!