Mit csinálhak, hogyha teljesen más céljaim, és vágyaim vannak, mint a gyárban az embereknek?
Úgy érzem, hogy a képességeimet nem használom ki. Fölösleges a legtöbb munka, amit a gyárban csinálnak, kb. robotolásból áll az egész.
Úgy érzem olyan dolgot kell csinálnom, amit nem élvezek, sőt, kifejezetten kellemetlen munka a gyárban, de még csak haszna sincs.
Nincs konkrét haszna vagy értelme, szimpla szivatás.
Nem akarok ilyen rossz, és felesleges munkákat végezni. Még csak meg sem lehet élni belőle rendesen.
De a legrosszabb, hogy a többiekkel sem tudok bedzélgetni sok dologról, szinte csak néhány dologról lehet.
Mást szeretnék csinálni. Ami nem felesleges, vagy legalább nem ilyen rossz.
Nem minden gyári pozíció robotolás. Én is gyárban dolgozok, de nem vagyok szalagmunkás.
Nem minden gyári munkás hülye, sőt vannak nagyon értelmes, akár diplomás emberek is. Ha senkivel nem találod a közös hangot, akkor nem biztos, hogy a környezeteddel van a baj.
Attól hogy valaki nem gyárban dolgozik, még nem biztos, hogy értelmes. Dolgoztam irodában. Egy hónap elég volt belőle.
Errefelé?
Én itthonról dolgozom évek óta. Igaz, hogy tanultam és megdolgoztam a kliensekért. Talán neked is el kellene kezdened felépíteni a saját egzisztenciád, láthatóan több ambíció van benned, mint a környezetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!