Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hogy csinálhat a TV2 teljesen...

Hogy csinálhat a TV2 teljesen ugyanolyan műsorokat, mint az RTL?

Figyelt kérdés

Nem sül le a pofájuk, hogy az RTL előáll egy eredeti ötlettel, 2 hétre rá meg ők is megcsinálják ugyanazt a műsort, de ráadásul gagyibban? Persze ici-pici változtatások kellenek, meg nyilván nem ugyanazok az emberek vannak benne (mert a TV2-ben csak a nevetgélős senkiházi celebek vanbak), de ez akkor is szánalmas. Csak hogy néhányat említsek:

Álarcos énekes - Nicsak ki vagyok

A fal - A piramis

Nyerő páros - Legbátrabb páros

Celeb vagyok, ments ki innen - Ázsia expressz

Survival - Exatlon

2021. febr. 18. 22:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért az Ázsia expressz és a celeb vagyok ments ki innen nem ugyanaz
2021. febr. 18. 22:26
 2/10 A kérdező kommentje:

Jó, nem ugyanaz, de mindegyikben a lényeg, hogy szrárok vetélkednek egymással.

Lehet, hogy ez rossz példa, de van még számtalan másik is, inkább az eredeti kérdésről kérnék véleményeket. <3

2021. febr. 18. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

1. 'Gusztustalan.'

2. Az ilyet nem két hét megcsinálni, és elvileg a jogdíjat ők is fizetik, ha kell.

3. Minden műsor ellen hasonlót kell adni, hogy legyen ellene esélye.

4. Az, hogy mindig odanyomják, hogy "AZ EREDETI", az már tényleg gusztustalan.

2021. febr. 18. 22:55
 4/10 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm a választ, jó tudni, hogy vannak még tisztánlátó emberek. Nem is értem, hogy hogy van nézettség ezekre a copyműsorokra...nekem mindig is az RTL volt a kedvencem, még akkor is, amikor nem volt ennyire nyilvánvaló a rivalizálás.
2021. febr. 18. 22:59
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Na és akkor mivan ezekkel? A Big Brother - ValóVilág, Megasztár - XFaktor

ezeket viszont az RTL koppintotta a TV2-től. Pont ez a kettő a legnézettebb műsor az RTL-en, mégis koppintottak.

2021. febr. 19. 09:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Oké, de az 10-20 éve volt, 1-2 műsorral. De amit a Tv2 csinál mostanában, hogy minden új műsorra indít egy koppintást, az össze sem vethető az RTL régi másolataival. Egyébként meg amelyik csatorna jobban megcsinálja, felőlem viheti az a nézettséget (pl X-Faktor), de a TV2 már szánalmasan színovonalon aluli műsorokat csinál, mégis valaki azt nézi.
2021. febr. 19. 11:19
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

"a TV2 már szánalmasan színovonalon aluli műsorokat csinál"

Mert az RTL nem? :D Amit most nyomnak ValóVilág10 az a legalja a 2 csatorna összes műsorai közül.

2021. febr. 19. 12:00
 8/10 A kérdező kommentje:
De ha összevetünk egy ValóVilágot és egy BigBrothert, akkor mindkettő borzalmas. Viszont ha egy Álarcos Énekest és egy Nicsk, ki vagyok-ot akkor az utóbbi egy lepukkant próbálkozás, míg az előbbi egy normális eredeti verzió.
2021. febr. 19. 15:41
 9/10 Alex Fly ***** válasza:
100%

Alapvetően az RTL Klub és a TV2 egymás közvetlen konkurrensei, hasonló struktúrával és célközönséggel.

A másik fele, hogy az itt felsoroltak nem csak erre a k~t csatornára jellemzőek; tulajdonképpen ezek egyike sem saját termék. Ezek mind külföldi, licencelt műsorok. A hasonlóságok abból erednek, hogy világszerte ugyanazok a trendek a tömegszórakoztatásban és ugyanazon ötletet többen is megvalósítanak; a különbségek pedig abból adódnak, hogy más forrásból vásárolják a licencet (vagy -mint a Való Világ esetében- az eredeti ötletből sajátot fejlesztenek, pont annyi változtatással, hogy elkerüljék a plágiumpert).

A lényeg, hogy ha az egyik csatorna adott idősávban egy népszerű műsort sugároz, akkor a másik adott időben egy hasonló koncepció alapján készültet fog ellene indítani. Két, kvázi azonos műsor esetén megoszlik a nézettség - és ebből adódóan a reklámidő értéke is...

2021. márc. 8. 08:10
 10/10 Anna Ács-Kocsis ***** válasza:
67%
teljesen igaz, annyi hogy az utánzás mindig gagyibb, a celebek is.
2021. márc. 19. 12:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!