Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éltetek át extrém, már-már...

Éltetek át extrém, már-már hihetetlen zaklatást, lejáratást gonosz vagy pszichopata emberek által?

Figyelt kérdés

Értve úgy, hogy hosszú időn keresztül zajlik és nincs ellenszer ellene.Olyan dolgok történnek, amelyek által érinthetetlen.Nem követ el kimondott bűncselekményt, nem vonható felelősségre, törvényes keretek közt tapossa el egy ember méltóságát.

Akinek volt hasonlóban része hogy jutott túl ezen, hogy sikerült lezárnia az ügyet, milyen úton módon szabadult meg a zaklatójától?

2022. szept. 3. 20:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen. Munkahelyen. Lesöpörtem, mint egy pihét a vállamról. Tehetetlen volt.
2023. ápr. 25. 22:25
 12/15 anonim ***** válasza:

Igen,jelenleg is benne vagyok egy ilyenben.

Én éveken át egy hipermarketben dolgoztam,tavaly mondtam fel extrém mértékű zaklatás miatt,amit az az ember követett el ellenem,akiben éveken át bíztam,és a barátnőmnek tartottam.

Szépen lassan csordogáltak vissza több munkatársam által hozzám,hogy ez az én barátnőm miket mond rólam a hátam mögött,és milyen hazugságokat terjeszt rólam.Maximálisan visszaélt a vezetői pozíciójával,abban a hitben élt,hogy minden nagyobb hitelű,ha azt egy főnök mondja xy-nak.Miután felmondtam,és persze a csajt is jól kiosztottam,utána olyannyira megbántva érezte magát,hogy kikémkedte,hová mentem dolgozni,és alám kevert az akkori főnökömnél.Ott is felmondtam,majd ez az egész még kétszer megismétlődött.

Szerintem kifejezetten veszélyes játék ez,mert nekem a megélhetésemmel játszik,meg a jó híremmel,én viszont semmivel sem tudok visszatámadni.

Mert megtehetném azt,amit ő,hogy elkezdek róla mindenfélét terjeszteni,de nem valószínű,hogy érne az bármit is,hiszen ennek a lánynak az volt az első,hogy "érvénytelenített" mások előtt,hiteltelenné tett,és szépen erre az alapra húzta fel a későbbi szemétségeit.

De ha valakinek van erre egy hatékony módszere,nagyon szívesen meghallgatnám én is,a kèrdezővel együtt.

2023. júl. 4. 13:57
 13/15 anonim ***** válasza:

1 engem spyolt a közösségi oldalakon és azt lesegette, hogy mit csinálok

És ha mást nem csinál, akkor mi van emögött?

Beteges kíváncsiság, bosszú vagy lefizette az egyik ellenségem??? 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔

máj. 1. 15:35
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Istenem,de beteges emberek élnek körülöttünk...és még csak észre se veszik,mit csinálnak.

Frankón megmondom,hogy én az efféle emberektől írtózom és félek.

máj. 2. 08:32
 15/15 anonim ***** válasza:

14 Valószínű, hogy az illető anyja egy ribizli és emiatt utálja/gyűlöli a nőket. Az, meg evidens, hogy felszarvazzák, ha van olyan hülye valaki, hogy összejön az ilyen lelki nyomorékkal.

Normális ember nem hasonlít rá, az biztos. Nemde?

máj. 4. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!