Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki abból keres pénzt hogy...

Aki abból keres pénzt hogy embereket ver át, és nem érti mi ezzel a baj mert "hát nekem is meg kell élni valamiből" az pszichopata?

Figyelt kérdés
Meg azzal védi a saját bizonyítványát hogy "a szülei nem támogatták", "a nulláról kellett mindent felépítenie", és hát így nyilván jobban a pénzénél van, mintha egy gyárba gürcölne. Szóval szerinte semmi baj nincs azzal amit csinált.
2022. aug. 7. 09:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
14%
Nem.
2022. aug. 7. 09:37
 2/15 anonim ***** válasza:
41%

Ha valaki csal az bűnöz, a törvény bünteti.

Nem tudom milyen jellegű átverésre gondolsz?

2022. aug. 7. 09:39
 3/15 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is gusztustalan az ilyen ember. Anyukám beteg volt, jöttek valami “gyógyszerrel” kereskedők, össze-vissza hazudtak, hogy ez jó rák ellen stb. Még jó, hogy felhívott mielőtt megvette volna 20000 Forintért azt a sz..rt. De engem is hívnak rendszeresen, hogy vegyek valami értéktelen baromságot.
2022. aug. 7. 09:45
 4/15 anonim ***** válasza:
35%
Az hogy mit veszel meg, azt te döntöd el. A lehetőség megviszgálása mindenkinek adott.
2022. aug. 7. 09:47
 5/15 anonim ***** válasza:
43%

Nem. Vannak olyanok akiknek ez a természetes.

De nézzük kicsiben. Szinte minden gyári munkás vagy raktáros dolgozo ugy lop mintha kötelező lenne. Mosopor cégnél mindenki viszi haza a mosóport, ettermekben a kaját akkor is ha egy napi etkezés van csak megengedve délben nekik ingyen, de hordják haza ettol függetlenül és esznek napközben is, a pultosok meg a kasszapénzzel alakítgatnak.mindig valami okosságot vag, nem úgy mérik ki az italokat ahogyan kene vagy más italt adnak el másik ital árában stb.

Neha még én érzem magam kellemetlenül ha én nem tudok ilyen sztorikat maamrol mesélni hogy pl.irodábol viszem haza a gemkapcsot, fénymásolopapírt(amit meg irodisták csinálnak nagy tételekben is),néha olyan a világ mintha a becsületes dolgozó lenne a mulya balfék, mert becsületes

2022. aug. 7. 09:49
 6/15 anonim ***** válasza:
*Mások pedig mások átverésére vannak specializálódva és még az atverhetők vannak buta balféknek nézve. Mintha fordítva lennének sokan bekötve.
2022. aug. 7. 09:51
 7/15 A kérdező kommentje:

"Ha valaki csal az bűnöz, a törvény bünteti."

Ja, egy utópisztikus nem létező világban biztos így lenne, de sajnos lehet úgy "ügyeskedni" hogy lényegében átvered az embereket, de valahogy még eltáncolsz a legalitás határán. Vagy egyszerűen az emberek nem veszik észre hogy átverik őket, nem tesznek feljelentést stb...

Csak a magyar interneten szélhámosok tömegei tevékenykednek már huzamosabb ideje, úgy hogy a törvény rájuk sem szarik...

2022. aug. 7. 09:53
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy olyan orszagban elsz ahol meszaros lorinc a leggazdagabb ember. Van meg kerdes?
2022. aug. 7. 10:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Általában pl.: a coach-ok ilyenek.
2022. aug. 7. 10:28
 10/15 anonim ***** válasza:
A csalás minden formáját elítélem. Viszont sajnos mindig is lesz olyan balfék akit át lehet vágni.
2022. aug. 7. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!