A magyar emberek,miért akarnak mindent ocóért,vagy lehetőleg ingyen akár?
ma 16:16
"te nem olcsón szeretnél dolgokat?"
Nem szoktam alkudozni sehol..Te szeretnéd ha nállad alkudnék ha eladsz v mit?
Hát me' őket ne b*a át ám senki, de hogy ők tuti, hogy min 2*-es áron adják azt a valamit tovább, az tuti.
Ilyen "Ember embernek farkasa" tv. van itt.
Mégis milyen kérdés, hogy miért akarnak az emberek olcsóbban vásárolni..? :D Gondolkodni tudsz??
Te gondolom valami hazai kis vállalkozócska vagy, szóval jó hogy frusztrál a dolog, de ez van, ilyen a kapitalizmus.
Ha hazai üzleted van, akkor nyilván többszörösét fogod kérni a kacatjaidért, mint amennyiért a külföldi multik árulják ugyanazt a kacatot; márpedig ahogy te pénzből élsz, úgy a vásárlók is pénzből élnek. Te rábszod a többszörös árat az árudra, hogy legyen pénz amiből zabálsz majd, és ugyanígy a vevőid is pénzből zabálnak, szóval előfordulhat a részükről meglepődés, ha több pénzt akarsz kizsidóskodni a zsebükből, mint amennyihez a multik hozzászoktatták őket.
ma 18:36
Munkanélküli vagyok,nem vagyok vállalkozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!