Előfordult már veletek, hogy valakinek ingyen odaadtatok valamit, vagy nyújtottatok neki segítséget?
A régi működő hűtőmet odaadtam egy fiatal párnak.
45-ször adtam vért.
A szomszéd gyerekét ingyen korrepetáltam matekból.
Ha van boros üvegem, akkor azt mindig kirakom a hajléktalanoknak, hogy ők vigyék vissza, soha nem a kukába dobom, hanem valami market kukája mellé rakom, tisztán.
Ha marad meg étel, péksütemény,stb. Nem kidobom, hanem leviszem a padra, általában 1-2 órán belül valami hajléktalan elviszi.
Ha valami nagyon nem kell, de kidobni sajnálom inkább ingyen elpasszolom bárkinek.
Gyűjtöm a kupakokat, és be szoktam dobni mindig beteg gyerekek gyűjtőjébe.
Nem nagy dolgok, de valaki még ennyit sem tesz, és játsza azt, hogy milyen jó ember.
Állandóan. Rengeteget önkénteskedtem már életemben, a nekem felesleges cuccok jó részét ingyen adtam tovább. Új vagy nagyobb értékű dolgokat is. Facebook-on benne vagyok több olyan csoportban, ahol szoktak kérni, felajánlani dolgokat, ha tudok - segítek én is. Illetve a [link] is tökéletes erre. Több olyan ismerősöm van már ezekről az oldalakról, akiknek segítettem, odaadtam valamimet, aztán ennek kapcsán elbeszélgettünk, megismerkedtünk.
Hozzáteszem, nekem is rengeteget segítettek már ismeretlenek, idegenek, kezdve ott, hogy csóró egyetemista koromban autóstoppal jártam haza és mindig felvettek, elvittek az autósok. Nyilván így én sem fukarkodom, ha valaki segítségre szorul és lehetőségem nyílik segíteni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!