Szerintetek nem igazságtalan, hogy a celebek ingyen kapnak termékeket?
Szoktam látni, hogy sok cég szezonális termékeket ad celebeknek. Pl volt korábban a Milkának sütitároló figurája, de most is küldött dobozban rengeteg csokit többeknek is. A Nivea is az adventi naptárt simán odaadja nekik. Nagyon szerettem volna én is olyat. Persze nem nyertem a nyereményjátékon, a neten meg 12 ezer Ft.
Ma láttam, volt aki több tálca Topjoyt kapott.
Rossz làtni, hogy egyébként is meg tudnák venni maguknak, de el vannak halmozva mindenféle ajándékkal.
Szerintetek nem igazságtalan ez?
De akkor is megkapják. Aztán bemutatni egy két storyban nem nagy dolog.
Csak az a bosszantó, hogy lehet egy átlagember jobban örülne neki, de sok egyedi dologhoz hozzá sem jut.
Kérdező, remélem nem vagy több tízévesnél...
Legyél te is megélhetési celeb, majd akkor neked is adnak! :-DDD
Nem érted a gazdaság működését, a marketinget, a reklámot...
#3 Nem is azért kapja, mert hú, de örül neki.
Hanem azért, mert van 100.000 követője, akik potenciális vásárlók. Én sem értek egyet ezzel a helyzettel, de sajnos az üzlet már csak így működik.
Ez nem igazságtalanság, hanem üzlet.
Ő megkapja ingyen, cserébe reklámozza. Rajta keresztül eljut a termék egy csomó emberhez. A "Celeb" is jól jár, meg a termék gyártója is.
Ha kitennék simán egy reklám táblára, annak is lenne a költsége, ami akár magasabb is, hiszen egy jó reklám hely is pénzbe kerül. Így meg ugyanannyi, vagy kevesebb pénzért sokkal nagyobb reklámhoz jut.
Vagy ugye nem mindegy, hogy egy Hell energiaitalt Bruce Willis reklámoz, akit azért ismernek a magyarok meg úgy az egész világ és jobban felfigyelsz rá, mint Kalányos Rómeóra aki gyorsabban fut a rendőrök elől mert Hellt iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!