Szerintetek nem igazságtalan, hogy a celebek ingyen kapnak termékeket?
Szoktam látni, hogy sok cég szezonális termékeket ad celebeknek. Pl volt korábban a Milkának sütitároló figurája, de most is küldött dobozban rengeteg csokit többeknek is. A Nivea is az adventi naptárt simán odaadja nekik. Nagyon szerettem volna én is olyat. Persze nem nyertem a nyereményjátékon, a neten meg 12 ezer Ft.
Ma láttam, volt aki több tálca Topjoyt kapott.
Rossz làtni, hogy egyébként is meg tudnák venni maguknak, de el vannak halmozva mindenféle ajándékkal.
Szerintetek nem igazságtalan ez?
Egyébként én abból a szempontból nem irigyelném tőlük, hogy rengeteg köpködést kapnak a szponzorációk miatt. Van, aki zsíros üzleteket utasít el, mert etikailag egyszerűen nem fér bele neki az adott termék, szolgáltatás reklámozása. Van, aki lenyeli a békát, és vállalja úgymond a következményeket. Nekem az a kedvencem, amikor bemutatja valaki a kapott ruhákat, és elmondja, milyen silány minőségűek, meg hogy egy-két helynek még neki kell összevarrnia, de a végszó mégis az, hogy rendeljetek, mert megéri.
Arról nem is beszélve, hogy marketinges körökben mozgok, és nem egy neves marketinges kifejtette már előadás keretében, hogy azért jó az influenszermarketing, mert ezek a celebek általában nem tudnak jól alkudni, és sokszor még így is áron alul nyújtják a szolgáltatást. Kvázi le vannak nézve.
Nem tudom miért kell engem támadni. Egyáltalán nem szeretnék celeb lenni. Facebookom sincs. És csóró sem vagyok, ahogy itt írta valaki.
Dolgozok normálisan.
Még annyi, hogy kapnak olyan egyedi dolgokat, amik boltban nem megvásárolhatóak, és ezek közül tetszett egy-kettő. Nyilván az ide irogatóknak nincs semmi ami tetszene vagy szívesen elfogadná.
Szerintem erről a témáról elég ennyi. Szép hozzászólások érkeztek.
"Aztán bemutatni egy két storyban nem nagy dolog."
Valóban nem az. Építs fel egy többtízezres követőtábort, mielőtt bemutatod a storyban.
Az már azért nagy dolog, mert csak keveseknek sikerül.
"Ha kitennék simán egy reklám táblára, annak is lenne a költsége, ami akár magasabb is, hiszen egy jó reklám hely is pénzbe kerül. Így meg ugyanannyi, vagy kevesebb pénzért sokkal nagyobb reklámhoz jut."
Így van, plusz SOKKAL hitelesebb egy celeb véleménye a követői számára, mint egy reklámplakát, amire szinte már vak az emberek nagy része.
Az imádott sztárjuk meg amit használ, azt ők is akarják, mert rá szeretnének hasonlítani kb. mindenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!