Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Benneteket is zavarna, ha...

Benneteket is zavarna, ha kilenc-tíz évvel fiatalabbnak néznének a valós korotoknál?

Figyelt kérdés

Én például 29 éves vagyok, de sokak szerint 20-nak nézek ki, ha éppen nincs szakállam, illetve rövid a hajam.

Sőt, legszélsőségesebb esetben még 18-nak sem gondoltak.

2022. szept. 1. 23:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyugdíjas vagyok, már bérlet/jegy nélkül utazhatom. A sofőrök a korombelieknek ránézésre köszönnek, bólintanak, nem kérik a jegyet. Engem visszahívnak, ellenőriznek, azt hiszik, bliccelni akarok. Többször is megnézik a személyimet. A minap is utánam szólt a sofőr, hogy jegyet, bérletet. Mondtam, hogy köszönöm, jólesik. Megütközött, hogy miért. A lányom ott vigyorgott mellettem, hogy na, mama. A sofőr: a lánya, azt hittem, a nővére.

Na, szóval , van egy korhatár, amikor átbillen a mérleg, és fogsz te még örülni, hogy jóval fiatalabbnak tűnsz.

Akit nagyon zavar, az, ha férfi, növesszen bajuszt/ szakállat, az öltözékével, kellékeivel “öregítse” magát. Nőknél ez nehezebb, de nem lehetetlen. A fellépés sokat számít, ha letegez az öreglány, tegezd vissza, légy határozott.

A postáskisasszony 15 évvel ezelőtt, tehát már 52 voltam, letegezett. Csöndesen, de kikértem magamnak. Ami amúgy is bunkóság. 20 évesen sem engedheti meg magának, hogy korabelit tegezzen a hivatalos személy, bolti eladó, stb.

2022. szept. 2. 04:05
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyen: megböbbentem, de nem zavart.
2022. szept. 2. 05:52
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

A múltkor a Lidlben elkérték a személyimet mert vettem alkoholt.

34 éves, 185cm-es, 110kg-os, borostás férfi vagyok!

2022. szept. 2. 08:05
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

"20 évesen sem engedheti meg magának, hogy korabelit tegezzen a hivatalos személy, bolti eladó, stb."

Igen, ez tényleg óriási probléma. Magázódjunk huszonévesek! Sőt már a középsuliban se tegezzük a másik diákot!

2022. szept. 2. 08:54
 15/20 anonim ***** válasza:
80%
Igen zavar. Pedig nő vagyok, ez elvileg bók. Nem az. Ha 40 vagyok és 30-nak néznek, talán az. De 27 vagyok és azt is néha nehéz elhinniük, hogy nagykorú vagyok. De az átlag az, hogy 21-22-nek néznek. Utálom, mert nem is vesznek komolyan emiatt, mintha gyerek lennék. Aztán általában nem is azt mondják, hogy fiatalabbnak tűnök, hanem hogy azt hittem egy kislány vagy, meg mondják hogy pl hogy lehet az hogy te dolgozol?! Parasztok, aztán met az a bajuk, hogy tévedtek és rajtam verik le.
2022. szept. 2. 09:55
 16/20 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó vagyok.

Szüleimmel nyaraltam külföldön, akkor voltam 25 éves. Elmentünk egyik este egy étterembe, a kajához járt welcome drink. Szüleimnek hoztak, nekem nem. Nem esett jól. Aztán másnap is megtörtént egy másik helyen ugyanez.

Meg az a gáz, amikor megyek bulizni, de nincs nálam a személyim. Ilyen mondjuk csak egyszer volt, mert nagyon figyelek erre, de akkor is már 25 voltam.

19 évesen bementünk egy szórakozóhelyre, a bejáratnál kértek személyit. Bent a pultnál álltunk, aki velem volt, kért egy italt. Flegma pultos csaj, aki szerintem 22-nél nem volt több, mondja, személyit kér mindkettőnktől. Mondja a barátom, hogy de csak ő iszik. Csaj válasza: akkor is, mert nem is lehetnétek bent. Persze semmi bocsánat kérés, amikor látta a személyimen a születési dátumot.

Várom hogy tényleg örüljek ennek de szerintem az még 20 év :D

2022. szept. 2. 10:01
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, jó kis történetek. Én 30 vagyok és mai napig sorozatosan megkérdezik, hogy hanyadikos vagyok. Annak mindig nagyon örülök ha veszek valami alkohol tartalmút és nem kérnek személyit. :)
2022. szept. 2. 12:38
 18/20 Metionin ***** válasza:
Szoktak, nem zavar, inkább vicces. 32 vagyok, 25-nek is az néz, aki tudja hogy több diplomám van. Egyébként max 20-nak szoktak tippelni.
2022. szept. 2. 12:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Engem is sokkal fiatalabbnak neznek. En orulok. Mas 30evesen oszul, kopaszodik es tok szrul nez ki. Jol fog ez jonni a kesobbiekben is. Am is a 20as csajokra bukok 😃
2022. szept. 2. 14:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Én 40 éves nő vagyok, de nagyon fiatalnak nézek ki. Igen, idegesítő, hogy egy taknyosként kezelnek, miközben már annyi minden van az ember háta mögött. Egy ideje emiatt már nem is festem a hajam, hátha ez kicsit segít a dolgon. Legalább érezzék nevetségesnek magukat, amikor "lefiatalkáznak" egy félig ősz hajú nőt.
2022. szept. 2. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!