Benneteket is zavarna, ha kilenc-tíz évvel fiatalabbnak néznének a valós korotoknál?
Én például 29 éves vagyok, de sokak szerint 20-nak nézek ki, ha éppen nincs szakállam, illetve rövid a hajam.
Sőt, legszélsőségesebb esetben még 18-nak sem gondoltak.
Engem is zavar... 27 vagyok, 160 centi, baba arc, magas hang. Túl magas.
15-től 20-nak tippelnek. Ami kifejezetten zavar, hisz 2 év múlva harminc leszek. Sokan tegeznek, nem vesznek számításba, nem vesznek komolyan... Főleg a 40 feletti férfiak, csak mosolyognak, mint egy gyerekre.
Sokat hallgatom, hogy 40evesként örülni fogok majd ennek... Ami lehet, de én a jelenben szeretnék annak örülni, ha komolyan vennének.
Volt rá példa, hogy anyámmal sétáltunk az utcán, majd jött egy ismerőse. A nő 60 felett járhatott vagy annak a környékén inkább. Anyám bemutatott neki, mint a lánya, amire a nő mosolyogva, szinte ragyogva azt mondta, hogy de aranyos vagyok. Mennyi idős? Jónapot, 27 vagyok. Szellemet látott a nő vagy éppen alá idézték a démont, nem tudom, de hirtelen megváltozott a kisugárzása és a tekintete. Sz4r ilyennel szembesülni.
Ráadásul a 12-20 évesek is úgy öltözködnek most már, mint mi, felnőtt nők. Még nehezebb érvényesülni ilyen szempontból. :,)
"Ráadásul a 12-20 évesek is úgy öltözködnek most már, mint mi, felnőtt nők."
Millie Bobby Brown-nak matematikailag lehetnék az anyja, de úgy néz ki, mintha az én anyám lenne. Kegyetlen, mi megy manapság. Tőlem meg 34 évesen megkérdezi a szerelő, hogy itthon van-e anyukám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!