Miért nyafognak ennyire 16 és 17 évesek ?
Figyelt kérdés
Unokatesóm is: ahh holnap g.cis iskola ki iratom magam a f.szba, meg hogy ő börtönbe vonul be olyan neki az iskola es sok 15-18 eves ilyeneket irkaltak ki.. ha dolgozni kell menniuk egyszer milesz ezekkel borzasztó2022. szept. 1. 09:48
11/18 anonim válasza:
Azèrt mert a nagy részük tisztelet a kivételnek életképtelen szargalacsin. Nem lehet dögleni délután kettőig, nem lehet hajnal 4 ig játszani a gépen és véletlen csinálni is kell valamit. Azért.
12/18 anonim válasza:
Ès ő egy szorgalmas dolgozó ember lesz...
13/18 NTBS válasza:
Mert vége a nyárnak. És egy kicsit tenni kell.
14/18 anonim válasza:
Én 16 vagyok. Higgyétek el, nem az a bajunk, hogy ma be kellett menni és végigülni 4 osztályfőnökit. Még nem is a holnapi nap a baj. Hanem az, hogy jövő héten kezdődik igazából az iskola, mi már dogát is fogunk írni. Második héten már vissza a normál kerékvágásba, minden nap doga, ha csak egy, az még a jó eset. Napi 7-8 órám van, plusz különórák, készülni kell az előrehozott érettségire, tanulni nyelvvizsgára, sportolni, és a házit is megírni. Szóval higgyétek el, nem a mai nap a bajunk.
15/18 anonim válasza:
14: oké oké, értem én, mások meg azért dolgoznak, hogy éljenek, és azért élnek, hogy dolgozzanak, kb. semmi idejük magukra csak alszanak és dolgoznak. Mondjuk én pont nem (sajnos nem is keresek eleget) de sokan vannak így.
16/18 anonim válasza:
15, én is értem, de nem kell lenézni mások problémáit. Ez volt a kérdés, én válaszoltam rá.
17/18 anonim válasza:
Úgy tesztek, mintha ti olyan szívesen mennétek be a munkahelyetekre minden nap, és nem feküdnétek otthon inkább. Ennyire álszentnek lenni, istenem... :D A 9-est meg el nem tudom képzelni, hogy milyen EQ-val nem rendelkező egyének pontozták le... Olvassatok egy kis pszichológiát, ha már magatoktól nincs ennyi józan paraszti eszetek, hogy rájöjjetek, hogy minden embernek vannak problémái, minden életszakaszban, és meglepő módon azok nem ugyanazok lesznek. Pont az ilyen nyomorékok miatt lesznek a lelkisérült gyerekek, mad később felnőttek, akiknek a szülei azt solykolják beléjük, hogy amíg gyerek/tini, addig meg se szólaljon, neki nem lehetnek problémái, majd ha felnőtt lesz, esetleg. Én anyám is ilyen volt, nem véletlenül jött ki szinte minden sémámra majdnem max pontszám a sémateszten...
18/18 anonim válasza:
Milyen érdekes amúgy, hogy a 14-est lepontozzák, amikor az a kérdés, hogy a 16-17 évesek miért nyafognak… Akkor most az érdekel titeket, hogy valójában mi a bajuk, vagy az, hogy a felnőttek szerint mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!