Mit kezdhetnék a rémálmaimmal?
Már lassan minden este van rémálmom. Nem telik el úgy éjszaka, hogy ne riadnék meg vagy sírnék, esnék kétségbe attól, amit álmodtam.
Nem eszem lefekvés előtt. Nem nézek sem ijesztő sem letargikus filmeket. Összességében semmi olyat nem teszek, ami ezt kiválthatná, mégis szinte minden nap ezzel küszködök.
A rémálmok mindig másmilyenek. Leginkább a háziállataimat érintő negatív végkimeneteleket, üldözést, veszekedést családtagokkal és más, valótlan és rémisztő jelenetek álmodok.
Mit tudnék tenni?
Meditálsz a szívre, lefekvés előtt szeretettel gondolsz mindenkire a családokban, állataidra, stb, de tudatosan.
Tehát idézd fel az örömet, a szeretetet pl a legjobb dolgokra gondolosz az életedben, hagyod hogy kitöltsön, áthasson ez az öröm-szeretet, és elalszol.
Nekem 16 és 19 éves korom között voltak brutális rémálmaim, de olyanok, hogy amikor egyszer félálomban rohantam ki a szobámból, nem vettem észre, hogy az ajtóban felszakadt a körmöm. A szüleim ráztak fel a folyosón, szegények azt hitték, hogy valaki bemászott hozzám az ablakon és megtámadott, mert véres volt a kezem.
Voltunk kivizsgáláson, de nem találtak semmit. Annyit mondtak, hogy tizenévesen előfordulnak a rémálmok, és idővel el fognak múlni. Meg azt is, hogy ez a probléma öröklődhet.
3 évig küszködtem velük, aztán mintha egyszer csak elvágták volna.
Illetve, okozhatja még valamilyen korábbi trauma, amit nem tudtál teljesen feldolgozni. Ha ez váltja ki a rémálmokat, akkor a végére kell járni, és meg kell próbálni szembenézni a régi dologgal.
Ami nekem segített talán egy kicsit, az a sport. Edzés után sokkal enyhébb rémálmok kínoztak, mint a többi napon.
Hmm fogós kérdés.Lehet lazítani kéne.
Kilapcsolodni stressz mentesíteni.
Vagy sokkal jobban lefarasztani a testedet sport bármi.pl séta futás bicikli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!