Van az ismeretségi körödben olyan ember aki soha nem mosolyog?
2022. aug. 28. 22:14
3/9 anonim válasza:
Az ilyen emberekkel mindig van valami baj..
Nekem mindig mosolyra áll a szám.. néha szomorú témákkor is, pedig nem mosolygok, vagy nevetek..
4/9 anonim válasza:
Exem olyan volt, hogy amikor velem volt, mosolygott, de amúgy nem. Senki nem látta mosolyogni, mac a haverjai, ha részeg volt. Mondta is, hogy amikor megismerkedtünk, fájt a nevető izma :D
Nagyon gyász amúgy. Én sokat mosolygok :D Neki is voltak bőven lelki problémái...
5/9 anonim válasza:
Én vagyok az, elég sokat hallgattam is, hogy miért nem mosolygok...
De volt már lány, aki ki tudta belőlem váltani.
7/9 anonim válasza:
Én is ilyen voltam, bár azt nem mondanám hogy sose mosolyogtam, vagy nevettem - Bár csak a családommal, mások előtt nem. Volt is nagy meglepetés mikor volt osztálytársaim két év után előszőr láttak nevetni. Fogalmam sincs már miért kezdtem el röhögni de emlékszem hogy a hasam is fájt már tőle:D
8/9 anonim válasza:
én is amolyan "mufurc" ember vagyok!
9/9 anonim válasza:
Én csak bizonyos emberek előtt mosolygok (pl. a párom), amúgy meg nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!