Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szedjem magam össze?...

Hogyan szedjem magam össze? Már a negyedik forgalmimat buktam.

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet,hogy a negyedik forgalmimat buktam.

Alapból 40 órás tanfolyamot fizettem be,majd még pluszban vettem 10 órát.

Más ismerőseimet,már 30 óra után átengedték forgalmin.

Az első forgalmi vizsgán a vizsgakör 90 %-án végigmentem sikeresen,majd előttem egy tanulóvezető rohadt lassan ment és rám váltott a lámpa.

A második forgalmit azért buktam,mert parkolásnál nem húztam be a kéziféket.

A harmadik forgalmin lefulladtam egy emelkedőn való elindulásnál.

A negyedik forgalmin szintén emelkedőn való elindulásnál fulladtam le,ráadásul mögöttem már dudáltak,pedig látták hogy tanulóvezető vagyok,egxébként kb fél perc volt az egész.

Már alapból 700 ezer körül járhat az összeg amit kifizethettem és még jogsim sincs.

Vizsgabiztos azt mondta hogy nem szarvashibák miatt buktam meg úgy látja.

Az oktatóm azt mondja hogy ő már más infót nem tud mondani ami segíthetne. Szedjem magam össze és fizessem be a pót órákat és a forgalmit.

Pót órákon nincsen semmi baj,ott tök jól ment a vezetés.

Hogyan szedjem magam össze? A következő már az utolsó lehetőség ráadásul. Már nagyon elegem van.

2022. aug. 27. 09:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Már vettem vagy 100 órát vagy nem tudom pontosan mennyit, de ha a második forgalmi nem sikerül hagyom a francba. az a baj legtöbb esetben az iskola meg oktató is lehuzos. Az oktató meg a vizsgabiztos össze játszik. Nekem nincs több pénzem, ha lenne 100 millió a számlán le szarnam de nekem tényleg nincs több.
2022. aug. 27. 22:07
 12/22 anonim ***** válasza:
Mivel a vizsgabiztos és az oktató össze játszik sőt puszi pajtások addig szivatnak sajnos ameddig akarnak. Nem lehet ez ellen mit tenni. Már az autós iskolába is protekció kell. Akkor nem leszel meg szivatva. sajnos ez van.
2022. aug. 27. 22:09
 13/22 anonim ***** válasza:
Egyébként hozzá teszem már rég tudok vezetni de direkt szivatnak, ha el hiszed ha nem. Nagyon durva. Inkább akkor megveszem majd a piacon az is olcsóbb ennél.
2022. aug. 27. 22:11
 14/22 anonim válasza:
Ha ennyire nem megy, lefulladsz menj át automata váltós oktatókocsira, de ahhoz oktatót is kell váltani.
2022. szept. 7. 13:26
 15/22 anonim válasza:
A 78-as jogsi az egyáltalán nem akadályoz meg semmiben, manapság már jobban kijössz ha nem egy manuálisat veszel.
2022. szept. 7. 13:27
 16/22 anonim ***** válasza:
80%
Na, mi újság kérdező? Átmentél?
2022. szept. 7. 13:33
 17/22 A kérdező kommentje:

Még nem voltam azóta vizsgázni.

Jövőhéten fizetem be a pénzt,szerintem jó ha hónap végén kapok időpontot

2022. szept. 7. 17:18
 18/22 anonim válasza:
100%
Sok sikert, meglesz
2022. szept. 7. 17:25
 19/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy olvassa e még valaki ezt a kérdést,de tegnap sikerült a vizsgám
2022. okt. 21. 07:45
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok, ügyes vagy!:)
2022. okt. 21. 07:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!