Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan ismerősöd, vagy...

Van olyan ismerősöd, vagy csaladtagod aki?

Figyelt kérdés

Aki otthon szinte csak egyedül szeret enni?

Úgy értve, hogy nagyon zavarja ha más csaladtagok, vagy más nézi evés közben zavarja, ha mászkálnak körülötte a konyhában és olyankor nem tud "nyugodtan" étkezni és addig ki sem megy a konyhába? 😄

2022. aug. 23. 12:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
9es, egyébként te kantinról írsz, a kérdező meg arról, hogy a saját családtagjai előtt sem eszik az illető a saját otthonában.. Ez szerinted annyira egészséges dolog?
2022. aug. 23. 15:11
 12/17 A kérdező kommentje:

Én tiszteletben tartom. 🙂

Csak nagyi olyan, hogy pont akkor mászkál, iszik, stb, mikor ő is eszik. Szeret egyedül enni, nyugodt körülmények között.🙂

Nem feltétlenül evészavar.

De nem pontozk le senkit, mindenkinek pluszt adtam. 🙂

2022. aug. 23. 15:19
 13/17 anonim ***** válasza:
4%
El kell koltozni 🤷
2022. aug. 23. 17:08
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én magam vagyok ilyen.

Soha nem értettem azt, hogy más emberek miért zabálnak egymás szeme láttára. Szerintem az evés nem egy olyan dolog, amit mutogatni kellene.

2022. aug. 23. 18:03
 15/17 A kérdező kommentje:

88 éves basszus.

Nem dughatjuk otthonba...Amúgy engem nem zavar, de mint mondtam, megértem.

2022. aug. 23. 19:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én. Egyszerűen idegesít akkor más jelenléte. De időnként elviselem, bár akkor kicsit kényelmetlenül érzem magam.
2022. aug. 25. 02:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Ilyen vagyok.
2022. szept. 12. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!