Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mostanában gyakorin miért nem...

Mostanában gyakorin miért nem írják oda a kérdésekhez/válaszokhoz a nemet/kort?

Figyelt kérdés
igen mindjárt mindjárt belinkel valaki egy kérdést ahol ott a kor/nem. De régen nagyon sok kérdésnél, meg a válaszoknál is odaírták.
2022. aug. 22. 14:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
82%
Talán azért, mert semmi értelme a legtöbb kérdésnél.
2022. aug. 22. 15:20
 12/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem felesleges pl.: egy ismerkedés felkérésnél, mert nem mindenki akar pl.: 40 évesen egy 10 évessel beszélgetni..."(F)
2022. aug. 22. 15:21
 13/19 anonim ***** válasza:
24%

En odairom :)

38F incel

2022. aug. 22. 15:39
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Én priviben szoktam odaírni, hogy Gizi néni, 68N, mikor tök ártatlan nyilvános kérdésbeli kommentem alapján priviben letámad valami hülye szexuális tartalmú, vagy ismerkedős kérdéssel.... :-DDDD
2022. aug. 22. 15:41
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Van jelentősége? Én akkor sem írtam, amikor kérte a kérdező.
2022. aug. 22. 16:05
 16/19 anonim ***** válasza:
79%

Mert nem releváns sok esetben.

Az ismerkedés vagy szexualitás kategóriában számít, hogy egy fiatal vagy öreg férfi vag ynő váalszol.

A politika, egészség, vallás vagy igazából a kategóriák 95%-ában viszont nem. Sőt, sok esetben ha valaki meglátja, hogy pl egy fiatal lány írta a választ, akkor nem fogja komolyan venni, akármenyire is igazat ír a válaszadó.

Nameg.... akármilyen témában is válaszolnak, ha 16-30 éves lányok/nők válaszolnak, sokan rájukvetik magukat és ismerkedni akarnak vagy akár kéretlen dickpickeket is küldenek. BÁMELIK kategóriában!

Vagy talán ennek a kérdésnek a megválaszolása fontos, hogy milyen korú és nemű embertől származik? Ha úgy gondolod igen, miért?

2022. aug. 22. 16:24
 17/19 anonim ***** válasza:
88%
Mert nem mindegy neked, hogy ki ajánl filmet, ki mondja meg, hogy ez milyen lepke, hol él sok magyar, melyik élelmiszer marad sokáig fogyasztható, ki hallgat zenét könyvolvasás közben, hogyan lehet képernyőfotót készíteni, milyen színű lehet a baba szeme, stb?
2022. aug. 22. 16:59
 18/19 anonim ***** válasza:
75%

Mert tele lett trollal az oldal, meg akik össze vissza hazudnak, meg lánynak adják ki magukat.

Sok gusztustalan féreg hamar elveszi a kedvét az embereknek itt, inkább mindenki a lehető legnagyobb anonimitásba burkolózik.

Régen merőben más volt a színvonal is.

Meg sok lány/nő írja, ha odaírja, hogy nő egyből mennek rájuk. Hát kinek kell ez?

Meg a lepontozós trollok ugye meg az is, hogy 100 ból 99 szer tényleg nem releváns.

2022. aug. 22. 20:01
 19/19 anonim ***** válasza:
80%

Szerintem sok kérdésnél egyszerűen nem számít a kérdező kora és neme.

Például ha valaki kérdést tesz fel az elromlott telefonjával kapcsolatban, akkor teljesen felesleges a válaszolóknak azt tudniuk, hogy hány éves a telefon tulajdonosa.

Illetve ha valaki minden válasza alá leírja a korát és a nemét, akkor talán fel is ismerhetik, hogy melyik hozzászólásokat írta ugyanaz a személy.

2022. aug. 22. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!