Nekem is van egy problémám(Kis pénisz)ami miat kialakult az önbizalomhiány.Sajnos ez odáig fajult hogy kerülöm a nőket és elsem tudom képzelni hogy valaha is elfogad valaki.Kitudja lehet neki is ez a baja.
2022. aug. 20. 12:41
12/22 anonim válasza:
Hát nekem olyan volt, hogy bele voltam esve egy lányba, találkozgattunk is, mondtam is neki szépeket, aztán leszervezte, hogy OK, akkor szombaton lefekszünk, én meg pár órával korábban lemondtam, máig nem tudom, hogy miért. Az idegtől, miközben vonzott, képtelenségnek, tilosnak (?) éreztem, hogy ez megtörténjen, úgyhogy pár évig még szűz maradtam. Ez kb. 20 éves koromban volt. Előtte 16 évesen is kerülgetett egy lány, aki gyönyörű volt, én csak vörös fejjel vártam, hogy elmenjen a közelemből. Rettenet.
2022. aug. 20. 20:19
13/22 anonim válasza:
Nem merek rájuk nézni se. Biztos nem kellek nekik.
Lehet csak önbizolamhiány, én sose tetszettem magamnak.
2022. aug. 21. 12:12
14/22 Kroms válasza:
A serdülőkorom kezdetéig voltak ilyen problémáim, többnyire mert túl komoly és racionális voltam a korombeliekhez képest. Ez idővel sokat javult, ahogy mások is elkezdtek agyilag felnőni.
A te esetedről annyit, hogy ha a kiszemelt áldozatodnak még nincs barátnője és ivartalanítva sincs, akkor jó eséllyel vonzódik hozzád, de neked kellesz kezdeményezned mindenben, mert láthatóan töketlen és tapasztalatlan.
2022. szept. 20. 19:20
15/22 anonim válasza:
Kérdezd meg, hogy van-e valakije, volt-e valakije, és el tudja-e képzelni, hogy legyen valakije? - rossz tanács, de ha mondjuk barátja lennél, akkor ezeket érdemes lenne.
2022. szept. 22. 09:29
16/22 anonim válasza:
Elkezdek izzadni, furán viselkedem, alig tudok beszélni.
"Mertek kezdeményezni vagy inkább a lányra hagyjátok ezt?"
Nem, soha nem kezdeményeztem.
"Az önbizalom hiány miatt alakult ez ki bennetek?"
Igen. Túl kevésnek érzem magam
2022. okt. 15. 16:32
17/22 A kérdező kommentje:
Emiatt nincs bennetek az a félelem, hogy így a lányt elveszítitek?
2022. okt. 16. 03:20
18/22 anonim válasza:
Nincs.
2022. okt. 16. 12:50
19/22 NTBS válasza:
Helyzetfüggő.
2022. okt. 26. 06:31
20/22 anonim válasza:
17# hát, én annak idején nem jutottam el eddig a kérdésig, a pánik, a menekülési késztetés egyszerűen kitöltötte az agyamat. Ez egy másik "tudatállapot". De azóta is gyászolom, hogy nem jöttem össze azokkal a lányokkal. 12# voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!