Szégyenlősök vagytok?
Figyelt kérdés
Én például 1 éve még a lány barátaim előtt sem mertem átöltözni, de már egyáltalán nem vagyok szégyenlős. Ez hogy lehet, hogy ennyire megváltoztam?2022. júl. 2. 20:36
1/10 A kérdező kommentje:
17/l
2022. júl. 2. 20:37
2/10 anonim válasza:
Én az első párkapcsolatom alatt vettem észre ugyanezt, szintén ennyi idős voltam. Nem tudom van-e összefüggés, lehet butaság.
3/10 anonim válasza:
Nem mondanám magam szégyenlősnek.
Már kinőttem.
32/f
4/10 anonim válasza:
Én a személyiségemből adódóan félek az igen emberektől és ha tömegben vagyok akkor fokozatosan elkezdem kellemetlenül érezni magam.
Nem valószínű hogy megváltozok.
7/10 anonim válasza:
Észreveszi az ember egy idő után, hogy (többnyire) nincs mitől félni, mert (majdnem) minden ember ugyanolyan, mint "én", így nyitottabb lesz. És baráti, ismerősi körben megbízik jobban az ember.
9/10 anonim válasza:
Én lányok előtt nem tudnék levetkőzni. De fiúk előtt, még ha idegen akkor is le tudok simán full meztelenre vetkőzni.
23 éves srác vagyok
10/10 anonim válasza:
Régen az voltam, de úgy érzem, már kinőttem.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!