Ha valaki nem kedves velem, hogyan maradjak nyugodt és ettől függetlenül én kedves legyek vele?
Figyelt kérdés
Azért szeretném ezt csinálni mert jobban érezném tőle magam, mint ha én is bunkó lennék vele.
Viszont nyilván rosszul esik, hogy nincs rá oka még is bunkó velem,
Hogyan legyek ennel ellenére is kedves vele?
De ha valamiben nagyon igazságtalanságot érzek szeretném majd megvédeni magam. De ilyenkor háborodnak fel ezek az emberek a legjobban…
2022. aug. 17. 17:32
2/5 anonim válasza:
Nem értem, mért kéne kedvesnek lenned a bunkókkal, és egyáltalán mért kéne bármilyen kapcsolatban lenned velük? Ez valami krisztusi tartsd oda a másik orcádat is? Vagy valami Teréz anyai szeretetszolgálat? Attól te nem éreznéd jobban magad, hogy megalázkodsz, hanem befelé öntöd a mérget, merthogy ami keletkezik, annak valahova mennie kell. Irány a rák. Nem jó üzlet.
3/5 anonim válasza:
Kedves ne akarjál lenni vele. Legyél semleges, távolságtartó, koncentrálj a megoldandó feladatra, amennyiben ez egy ilyen kényszerű együttműködés például munkában. És egyáltalán ne akarjál kedves lenni vele, leszámítva ha épp kisérletezel vele, hogy a kedveséggel megtudod-e változtatni.
4/5 anonim válasza:
ha az a munkad hogy emberekkel kommunikalj, akkor nincs mas valasztasod, udvariasnak es higgadtnak kell maradnod. a maganeletedben azt csinalsz amit akarsz
5/5 anonim válasza:
Kerüld, vagy légy vele távtartó, vagy rideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!