Az emberek MINDENTŐL függetlenül lepontozzák mások válaszait. Miért?
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__11064793-roy..
Az első válasz a tiéd?
Én nem pontoztalak le, de a Royal Canin tényleg egy túlhájpolt, túlárazott cucc. Pár specifikusabb terméke tényleg jó, de én inkább vettem az általad leszólt márkát (bár azóta váltottunk). Lehet valaki ezt a szívére vette (??), hogy te leszólod a másikat. A kutsa kategóriában eleve RC ellenesek inkább az emberek.
Pontozáson viszont nem szabad kiakadni, én akkor már régen agyvérzést kaphattam volna. :)
Pl. politika kategóriában, ha nem vagy oltásellenes, akkor lepontoznak a sárga földig és még kapsz is pár kedves privátot, hogy birka vagy meg agymosott. Egészség kategóriában meg a fordítottja van, ott az oltáselleneseket osztják ki. (én ebből a vitából már kiszálltam, csak leírtam, amit tapasztaltam)
Vannak, akiknek az a hobbijuk, hogy lepontoznak, ezért nem érdemes törödni vele.
Ami meg a kérdések törlését illeti, ha minden vagy sok kérdésedet törlik, akkor valami nem stimmel a kérdéseiddel, vagy a megfogalmazás, vagy a témaválasztá szabályzatba ütközö.
Az oldal alján van egy link a szabályzathoz, javaslom, alaposan tanulmányozd végig, akkor megtalálod, mi lehet a probléma.
Igen, vélemény alapján megy a pontozás. Csak azt szokták amúgy ennyire lepontozni kutyatáp témában, aki valami élelmiszerboltban megvásárolható vackot ajánlgat amiben 4% a hús. Azért ha valaki elfogadható minőségű tápot ajánl, azt nem szokták 13%-ra levinni.
Egyébként van az állatos témában egy hírhedt troll aki egész nap a gyk-t böngészi, és abból áll az élete hogy minden választ lepontoz, ezért ott eleve ritkán látni 100%-os választ.
Ha lenyitod a pontozást a hozzászólásoknál, láthatod hogy mindenhol ott van a piros szavazata. 47 és 48% között ingázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!