Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek MINDENTŐL független...

Az emberek MINDENTŐL függetlenül lepontozzák mások válaszait. Miért?

Figyelt kérdés
A Moderátoraink miért törlik a kérdéseimet, válaszaimat, még akkor is, ha szépen leírom a gondolataimat, segítek... Vagy ha a kérdésem fontos, és gyorsan kéne rá válasz, mire vissza lépek, a kérdésem már nem létezik... MI EZ? Hosszan leírtam hogy én melyik kutyatápot ajánlanám, tapasztalatból, vagy a benne lévő tápanyagok százalékától függően, és a válaszom 13%-ra le volt pontozva... Jo, lehet hogy ezen nem kéne annyira felakadnom, de miért? Semmi csúnyát nem írtam, csk segíteni akartam, nem mondtam még azt sem hogy ezt használja, csk tippeket kért.
2021. ápr. 5. 16:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
83%
"Egyébként van az állatos témában egy hírhedt troll aki egész nap a gyk-t böngészi, és abból áll az élete hogy minden választ lepontoz, ezért ott eleve ritkán látni 100%-os választ." Nem ő szokott néha ilyen rettentően alpári, gyűlölködő módon hozzászólni?
2021. ápr. 5. 17:02
 12/29 anonim ***** válasza:
83%
11, nem tudom, de valószínű hogy ő az. Legalábbis remélem hogy nincsenek többen ilyen elmebeteg állatgyűlölők, akik csak azért járnak oda hogy feszültséget szítsanak.
2021. ápr. 5. 17:04
 13/29 anonim ***** válasza:
88%

Az esetek többségében "egyetértek-nem értek egyet" módon pontoznak és nem hasznosság szerint, sajnos. Az is gyakori manapság, hogy csak a 4,5 illetve 5 pipásokat pontozzák le, a többinél nem csinálnak semmit.

De a legkellemetlenebb az, amikor szó szerint az összes választ, ész nélkül, lepontozzák.

Szomorú, hogy vannak, akik ilyenben lelik örömüket, de bármennyire is frusztráló tud lenni, úgysem tudunk ezek ellen mit tenni. Mindig is lesznek ilyen emberkék.

2021. ápr. 5. 17:06
 14/29 anonim ***** válasza:
88%

Pont ezért nem válaszolok már szinte sehova. Sokszor leírtam hosszan, saját tapasztalatot az életemből, pl csalódások. Kérdésre válaszoltam. Durván le voltam pontozva. Pedig se személyeskedés, se kötekedés de még szinte véleménynyilvánítás sem volt benne. Én nem nagyon értem az ilyet. Amit én àtéltem,azon mit lehet lepontozni.

Bezzeg a trollok idióta válaszai mind fel vannak pontozva és nincsenek kitiltva az oldalról.

2021. ápr. 5. 17:20
 15/29 anonim ***** válasza:
35%

Én amúgy kifejezetten örülök hogy "egyetértek-nem értek egyet" pontozás van, mert így rengeteget tanulok nemcsak másokról, hanem magamról is. Látom hogy melyik területeken egyezik a véleményem a többséggel, és hol van az ahol nagyon eltérő. Így el tudom magam helyezni a világban.

Nagyon jó önismereti módszer.

2021. ápr. 5. 17:20
 16/29 A kérdező kommentje:
Igen, én vagyok az. És csk azért esett úgymond rosszul, mert én csk a véleményemet fejtettem ki, de sztem nem szóltam le senkit, bár ha úgy jött le, akkor bocsi:( Egy kicsit gyenge lelkű vagyok, valszeg ez is probléma lehet... Én a saját, és a mások tapasztalatát vettem figyelembe. A trollról már én is hallottam, és asszem már össze is futottam vele párszor. Eddig bő 30 napja regisztráltam, és 3 kérdésemet törölték:/ nem tudom hogy ez soknak számít-e, a fogalmazással sztem nem volt gond, és tudtommal a felsoroltak közül egyikkel sem.
2021. ápr. 5. 17:24
 17/29 anonim ***** válasza:
14%
Én is le lettem pontozva. Úgy látom sokan magukra ismertek :)
2021. ápr. 5. 17:26
 18/29 anonim ***** válasza:
90%

A kedvencem az, amikor olyan kérdések válaszait is lepontozzák, ahol a hasznosságnak nincs semmi szerepe. Ilyenekre gondolok, hogy pl mi a kedvenc ételed? Tojásos galuska - puff, 16 %, mert túl egyszerű. Sushi - francnak vágsz fel, 14 %.

És a 'kedvenc' hozzáállásom: ha már őt lepontozták, ő is végig lehúz mindenkit, csakazértis.

19/29 A kérdező kommentje:
Visszamentem, sztem egyik márkát sem szóltam le... Te melyikre gondolsz?
 20/29 A kérdező kommentje:
1esnek szól a kérdés:) És semmi rossz indulat!!
2021. ápr. 5. 17:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!