Mit tennél ha választhatnál hogy vagy kapsz egyszer egy millió forint kp-t minden feltételtől függetlenül csak kérned kell vagy lemondasz erről ellenben kapsz tízmilliárd forintot de csak akkor ha egy dobókockával egymás után ketszer hatost dobsz?
A 2.at választanám
1 millió kB sza.rt sem ér már
Nézőpont kérdése.
Ha nem lennék rászorulva arra az 1 millióra ami azért nem nagy pénz manapság sajnos, de tegyük fel hogy nem lenne rá szükségem és megpróbálhatnám a dobókockás dolgot ha 2x dobok hatost és garantáltan lenne 10 milliárdom akkor persze hogy bevállalnám azt mert oké hogy kicsi az esély, de adnék neki egyet mert legalább megpróbáltam alapon. Persze ha nekem nagyon kéne az 1 millió Ft akkor inkább azt elfogadnám mert akkor az fix legfalább
1:35 aranylag magas esély sokkal több mint a lottó sorsjegy vagy bármi más de azért igencsak rizikó hogy egy millió Ft elvesztése lesz a végén...
Mellesleg ha valaki egymilliót feltesz a ruletten Akkor hasonló esélye van arra hogy 36 milliót fog visszakapni... S ez már nem csak elmelet hanem valóság...
6x6...
Most komolyan ennyire nehéz?
Nekem második szerelmem a matek.. Most kínoztok engem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!