Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok a konteózó...

Mit gondoltok a konteózó emberekről?

Figyelt kérdés
Nekem van egy ilyen barátom, sajnálom hogy így gondolkozik. Azt hiszi, hogy a világot egy titkos rend vezeti, amely eltitkolja előlünk az igazságot, és "agymosást" végez. Szerintem ezeknek az embereknek onnan ered ez a gyanakvása meg a "felvilágosutak" csoportjába vágyódása, hogy nem bírják elviselni a tudatot, hogy egyedül vagyunk a világegyetemben, semmilyen magasabb rendű dolog nincs, az életünk jelentéktelen, nem tesz semmit a létezésünk. Régen ilyenkor istenben kezdtek el hinni, de ezek az emberek már a "tudományos" világnézetet vallják, és nem fér bele ebbe isten. Ezért elkezdenek hinni az ufókban, meg minden faxságban. A különcködési meg isten iránti vágyukat ebbe csatornázzák el.

2022. aug. 17. 14:31
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
21%
Irigylem a fantáziájukat. Akkor sem tudnék hinni az ilyenekben, ha akarnék, nekem túl szürreális az egész.
2022. aug. 17. 15:14
 12/34 anonim ***** válasza:
61%

Kit nevezel konteósnak? Mi alapján?

Egyébként pedig a titkok, azért titkok, mert a pórnép úgysem tudhatja, vagy elhintik, csak a magadfajták miatt úgyis az a hír terjed szét, hogy h..lyeség.

Tessék, egy cikk: [link]

Szerinted, ha ez létezik, akkor nem létezik más is? Ez lenne az új technikai fejlődés? Mobilozás közben is lehallgatnak téged, csak nem tudsz róla. Rákeresel valamire és onnantól kezdve ugyanaz a téma jön fel hirdetésként, nem érdekes?

Eléggé keveset tudunk ahhoz, hogy 100%-ban ki merjük jelenteni, hogy ami nincs, az valójában nincs is.

2022. aug. 17. 15:16
 13/34 anonim ***** válasza:
37%

Azt gondolom róluk, hogy utólag többnyire kiderül: igazuk volt.

Itt van például ez a folyamatos járvány cirkusz, amit kihagytál a felsorolásodbol. Csak a hülyének nem gyanus. Én "hülye konteós" vagyok, de nem gondolom,hogy ez valamiféle gyíkemberek összeesküvése. Sajnos mezei halandók között is vannak mocskos lelkűek, akiknek semmi és senki nem számít,csak a pénz és ilyenek ülnek a hatalomban mindenhol. Ilyenek mozgatják a pénzeket. Nem kellenek ide "ufok" épp elég a gonosz, hazug ember ahhoz, hogy baj legyen.

Agyomosás meg igenis létezik, ha neked ez nem tűnik fel, az azért van, mert a tiedet már kimosták.

2022. aug. 17. 15:23
 14/34 anonim ***** válasza:
12%
Ha az a kérdés hogy mi a véleményed a konteósokról, miért a konteósok írnak (és ócsárolják a kérdezőt?) Ez most olyan mintha arra válaszolnátok, mi a véleményetek magatokról.
2022. aug. 17. 15:26
 15/34 anonim ***** válasza:
64%

A "hülye konteosok" már több évvel ezelőtt mondogatták, hogy erre megy ki a játék, hogy előbb utóbb mindenki chip formában hordozza az értékét. És tessék, itt van.

2022. aug. 17. 15:33
 16/34 Kroms ***** válasza:
100%
Ez attól függ, mit értesz pontosan "konteós" alatt. Magát a kifejezést (conspiracy theorist) a 60-as években hozta létre a CIA azzal a céllal, hogy lejárassa azokat, akik kételkedtek a Kennedy-gyilkosság hivatalos verziójában. Definíció szerint tehát a konteós olyan személy, aki kételkedni mer egy esemény hivatalos, a kormányzat által közzétett változatában. Ebben pedig nem látok semmi rosszat.
2022. aug. 17. 16:07
 17/34 anonim ***** válasza:
46%
A konteós ellentéte a birka.
2022. aug. 17. 16:25
 18/34 anonim ***** válasza:
76%

Mit nevezünk konteónak? Ha valamire nincs bizonyíték, de valaki annak ellenére is hisz benne (reptiliánok irányítják a világot, tudatosan mérgeznek minket a kemtréllel satöbbi), akkor az illető nem tud kritikusan gondolkodni, és befolyásolható. Ugyanakkor ha valami evidens vagy legalább van benne realitás (pl. a társadalom és az intézmények kiszolgáltatottak a techcégeknek, a háború=pénz, a politikusok lopnak, csalnak és hazudnak), akkor épphogy képes az ember kritikusan gondolkodni és nem befolyásolja a média vagy magasabb pozícióban lévő személyek.

A legtöbb kemtréles viszont szenvedhet pszichés nehézségektől, esetleg különlegesebbnek hiszi magát másoknál, de gyakran nagyon buta emberekről van szó.

2022. aug. 17. 17:07
 19/34 anonim ***** válasza:
60%
Nagyon elvontak, sokszor nem tudni, hogy mit-miért-hogyan is hoztak össze...
2022. aug. 17. 17:23
 20/34 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem a kételkedőket nem kell konteósoknak hívni, ma már mindenkit aki kételkedni mer bármiben azt rögtön lekonteósozzák, ami nagy hiba. Lekonteósozták a járványelleneseket aztán lőn nekik volt igazuk. meg amúgy rengeteg létező dolgot lekonteóznak. Én minden létező történéssel vagy bármivel amit olvasok szkeptikus vagyok, és szerintem ez egy jó tulajdonság, a hazugságok világát éljük, talán éltük mindig és történelmek vannak meghamisítva. Pont hogy nem bántani kell a gondolkodókat hanem követni. De ilyen dolgokban mint gyíkemberek meg hihetetlen magazinos szélsőséges szürreálisságokban nem hiszek.
2022. aug. 17. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!