Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok azokról az...

Mit gondoltok azokról az emberekről akiken nem látszik betegség?

Figyelt kérdés

Általában ha valaki beteg azon meglátszik valahogy, le van fogyva, be van esve az arca vagy akármi, de léteznek olyan emberek akiknek szintén vannak betegségeik (lehet akár súlyos is) de egyszerűen semmi külső feltűnő testi tünetük nincs, sőt akár jobban néznek ki mint más "egészségesnek" gondolt ember. Mindig gondolkoztam ezen, hogy ők genetikailag ilyen szerencsések, vagy önmaguk által, hogy ennyi erő van bennük jól leplezni a betegségüket és láthatatlanul együtt tudnak élni vele. Én pszichoszomatikus betegségből testi tünetekkel rendelkezem, így meglátszik rajtam, fakó száraz bőr, karikás szemek, szürkés szem, bőrtünetek, és nap mint nap meg kell küzdenem ezzel a külsővel, úgy hogy próbálom jobbá tenni, de elég lelombozó mindig ezt látni a tükörben. Másokat meg olyan szerencsésnek érzek, hogy felkelnek és úgy néznek ki mint egy normális ember, egészséges kinézettel. Persze sosem lehet tudni ki min megy keresztül. Lehet szenvedni szép emberként is.

Ismertek ilyen embereket akikről nem is gondolnád hogy betegek?

2022. máj. 30. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
Évekig súlyos pánikbeteg voltam, még itthon is maxon volt a pulzusom folyamatosan. Utcára nem léptem ki egyedül. De itthon is ugyanúgy adtam magamra és környezetemre, mint mindig. Ha mentem valahová, akkor pláne. Soha senki nem is sejtette, hogy bármi bajom van, pedig eleget szenvedtem.
2022. máj. 30. 15:47
 2/3 anonim ***** válasza:
65%
Hozzátenném, biztos jó a genetikám is, de egészségesen étkeztem mindig, tornáztam, a bőrápolásra odafigyelek, próbálok mindig eleget aludni. Már ezek is sokat segitenek.
2022. máj. 30. 15:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Sajnos nem vagyunk egyformák, van akin jobban látszik.
2022. júl. 16. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!