Mit gondolsz arról, ha valaki oldalán csak pozitív kommenteket látsz és semmi negatívat?
A kérdést egy Csernus-beszélgetés ihlette.
De én függetlenül kérdezem attól, hogy híres-e vagy celeb-e vagy a Mari néni-e a szomszedból...
Általánosságban mi a benyomásod?
Nekem van egy olyan bnőm aki olyan hogy könnyen bizalmadba avatod igazi barátnak tartod, jokat lehet vele nevetni, lelkitárs, segít a bajban melletted áll, de..egy óvatlan pillanatban amikor nem látod rányomul a pasidra..
Ennek a "barátnőmnek" látom a face oldalán ahogy más lányok írják hogy nagyon szeretlek igazi barátnőm vagy, és a többit..mert ők nem tudják róla, amit én már tudok.
Hogy mi a benyomásom arról amikor valaki oldala tele van pozitiv véleményezéssel? Hogy az illető biztos jól manipulál.
Ezt én irtam ki, kicsit más kapcsán, de érdekes azert.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1187..
Hu 1es, én is ismerek egy ilyen csajt... Egy az egyben mintha róla írnál. Undorító egy ember...
Egyébként én azt gondolnám, hogy talán törli a negatív kommenteket.
Biztos törli a negatívat. Én is töröltem, nagy celeb nem voltam de gyártottam tartalmat kb egy évig és nagyon rosszul estek a negatívak, olyankor ment a törlés tiltás. Aztán persze abbahagytam a dolgot, mert aki ennyire rosszul viseli annak nem való :D
Láthatod pl itt meg Redditen írnak ki influencerekről kérdést és megy alatta a negatív kommentelés, de a Youtube vagy Insta TikTok stb oldalukon meg nincsenek, csak pozitívak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!