A 16 személyiségtípus melyikébe tartozol?
2022. aug. 16. 13:51
11/64 A kérdező kommentje:
Hála a magasságos szűzanyának senki nem kérdezte, hogy ki szerint baromság meg ki szerint nem. A kérdés szerintem elég egyértelmű. Aki nem hisz benne, az nem is értem mit keres egy ilyen kérdés alatt. Viszontlátásra.
2022. aug. 16. 14:12
18/64 anonim válasza:
#16 os vagyok!
Most úgy töltöttem ki hogy vagy a bal széle vagy a jobb széle, az előzőbe volt középső is!
Tudós INTP-T
19/64 anonim válasza:
Hát nemtudom nekem a kampányfőnök jött ki infp-t. Elolvastam az milyen, és úgy voltam vele igen, ez tök igaz rám. Nem is olyan hülyeség a cucc. Majd random belementem egy másikba és az is tök igaz volt rám. Épp olyan mint a horoszkóp csak itt nem halak vagyok, hanem kampányfőnök.
(az ellenérvet le fogom szarni ahogy benne volt a jellemzőim leírásában is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!