Hogyan vészeljem át ezt az időszakot ?
Figyelt kérdés
Itt gondolok olyanokra hogy stílus keresés vagy önmagunk keresése.
Most vagyok abban a korszakomban hogy próbálgatom a dolgokat. Tanácsot szeretnék kérni ezzel az időszakkal kapcsolatban tőletek.
2022. aug. 15. 13:42
1/5 anonim válasza:
Mi van ége a szogetfesztiválnak és unatkozol? :D
2/5 A kérdező kommentje:
Dehogy 😂
2022. aug. 15. 14:05
3/5 Kólauborkával válasza:
Találd meg amit szeretsz csinálni, aztán irány képzésekre és munkahelyre, így a hobbid lesz a munkád, no problem.
4/5 anonim válasza:
Mit kell ezen átvészelni? Annyira rossz?
Meg miért gondolod, hogy ez egyhamar lezárul? Én 30 éves korom felett találtam meg a stílusomat.
5/5 anonim válasza:
Beszélgess sokat magaddal a őszintén. Mit szeretsz, mit nem, mi érdekel, mi az ami nagyon nem. Esetleg vannak pszichológiai könyvek, vagy videók a neten, amik ilyen témával foglalkoznak. Továbbá a korodbeliekkel is érdemes beszélgetni, ki hogyan éli meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!