Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van aki régen kedvelte de...

Van aki régen kedvelte de mára gyűlöli a nyarat, esetleg fontolgatja a szélsőséges nyár miatti kiköltözést ?

Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 16:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Regen is utáltam, most is. A gyerekek és az állataink miatt nem költöznék külföldre, ha egyedül vagy ketten lennénk, már rég egy hűvösebb országban lennék.
2022. aug. 14. 16:20
 2/15 anonim ***** válasza:
79%
Szívesen költöznék Sopronba ott legalább élhetőbb nyár van mint ebben a retkes forró Békésben
2022. aug. 14. 16:24
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Régebben azért szerettem mert nem kellett iskolába menni, ma már utálom amiért ugyanúgy kell menni dolgozni és egyre elviselhetetlenebb melegek vannak.
2022. aug. 14. 16:26
 4/15 anonim ***** válasza:
15%

szélsőséges? 😃 ilyen jó nyarunk nem volt még... igazi mediterrán idő, eső nélkül, minden nap strandidő. NULLA rossz nap volt. Minden nap jó idő. ennél jobb nincs..! Hova akarna menni innen bárki, aki szereti a nyarat? Korábban lehetett róla szó, hogy milyen jók a mediterrán országok a kiszámítható nyár miatt, de az idei nyár itt is 100% strandidő volt. Még nyár elején volt utoljára csapadék de akkor is éjszaka-reggel-délelőtt. délután már lehetett menni partra. vagy néhány hete szeles volt, de Balatonon azok voltak a legjobbak, hullámfürdő, legjobb nyári emlékek voltak idén.

Persze sajnos ez nem normális, és szörnyű az ország növényzetének állapota. Ami a strandoláshoz tökéletes, az a növényeknek halálos szárazság.

2022. aug. 14. 16:31
 5/15 anonim ***** válasza:
95%

Itt most egy egész tó száradt ki teljesen. Itt is retek forróság van, ráadásul elég komoly szinten pusztítják a zöldet és elég nagy betonrengeteg lett itt.

Ahol meg akadna zöld terület így élhetőbb ott meg olyan 80 milla a belépő kábé.

2022. aug. 14. 16:41
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Régebben elvoltam vele, de már gyűlölöm ezt a sok naptejjel baszakodást. Felöltözni meg nyilván nem tudok, mert lesül rólam a ruha
2022. aug. 14. 17:42
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Gyűlölöm a meleget. Számomra a max 25 fok az ideális. Egész nyáron szenvedek,a vérnyomásom is ilyenkor az egekben.

Gondolkodom rajta sokat,hogy el kéne költözni.

2022. aug. 15. 12:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem apró gondjaim vannak a nyárral. Szeretek kirádulni, túrázni menni, imádom, hogy leülök a zöldben és kajálok, de ez nyáron kivitelezhetetlen, egyrészt a kánikulában örülök, ha nem esek össze, másrészt ahogy előveszem a kaját biztos jön egy darázs. Múltkor kivettem a lefóliázott ebédemet és bontatlanul leraktam, máris jött a darázs. És basszus ezek a darazsak nem hagynak békén enni, körbeenni se lehet őket mert akkor tuti támadnak. Így meg elmegy az étvágyam, mert mindig attól félek, hogy mikor csípnek meg és állandó stresszben ülök. Múltkor a strandon hagytam ott a kajám 3/4-ét, mert a családi összejövetelen vagy ezer darázs repkedett körülöttünk.

Na ezért jobb pl novemberben, akkor leülök és nyugiban megkajálok az utcán.

A sziget fesztivált se felejtsük el, most hétvégén is akkora kkaót adtak a zenére, hogy nem lehetett tőlük aludni, általában durvábbak is szoktak lenni, van hogy 5 napig kell hallgatni őket, szóval augusztusban mindig van 2-5 nap amikor nem alszom, ilyenkor 1-2 nap után már átszik is rajtam, ingerültebb vagyok, fizikailag rosszul érzem magam.

A közérzetemen a fülledt meleg is ront, alapból az irodában veszekedés van ilyenkor, mert eges munkatársak csak akkor érzik jól magukat, ha 0 levegő és 38 fok van az irodában, meg jaj a légkonditól megfájdul a derekuk, ilyenkor gyakoribb a fejfájás vagy az ingerültség, amikor lehül a levegő és nem a légkondn veszekszünk végre ősszel az jó.

2022. aug. 16. 18:45
 9/15 anonim ***** válasza:
29%
9, És attól még hogy valaki élvezi a nyarat, miért kell az anyját leqrvázni? Az időjárás nem választás, meleg van és kész nem a 4. válaszoló tehet ról, mert a nyárra szavazott. Ha élvezi é tetszik neki, hát élvezze, te ne élezd, ennyi! (nem a 4. válaszoló vagyok)
2022. aug. 18. 08:08
 10/15 anonim válasza:
100%
Nem szép dolog valóban így beszélni, viszont van abban, hogy nagy probléma van most. Látszik a négyes válaszadó kicsinyes viselkedése ami részben ide vezetett minket globálisan. Nem baj ha szárazság van, mert lehet strandolni egész nap, az ökológia katasztrófa árán is. Nem baj, ha jelentős mennyiségű élelmiszer ment kárba mert akkor nem eszünk annyit és aki fogyni akar itt a tökéletes lehetőség rá.. ha nem a kicsinyes vágyainknak élnénk akkor teljesen másképp alakulna az egész világ sorsa. Ez természetesen nem a négyes hibája ugyanolyan hibásak vagyunk ebbe mindannyian, csak tökéletesen reprezentálja az a válasz a jelenlegi helyzetet az emberi viselkedésre.
2022. aug. 18. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!