Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem vagyok, már olyan...

Miért nem vagyok, már olyan érdeklődő,mint régen?

Figyelt kérdés
Régen nagyon sok mindennek utána olvastam(Wikipedia, Hiŕportálok),manapság már semmi nem érdekel,lehetséges, hogy kiégtem...

2022. máj. 20. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
A sok netezés okoz ilyet
2022. máj. 20. 10:40
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Talán elfogyott a lelkesedésed a negatív tapasztalatok és az életben való megfáradás hatására. Már nem remélsz jobbat attól, hogy új információk birtokába juss.
2022. máj. 20. 11:38
 3/7 anonim ***** válasza:
Úgy hallottam ahogy idősödik az ember, egyre inkább elkezd zártabb lenni az elméje, meg egyre kevésbé lesz nyitott az új dolgokra. Magamon is tapasztaltam ezt. Persze lehet rajta változtatni, pl másféle hozzáállással, vagy akár különböző agykémiát módosító anyagokkal, szerekkel is.
2022. máj. 20. 12:36
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy ponton túl nincs se újdonság, se meglepetés, se megvilágosodás pillanat az új ismeretek megszerzése után.

10 éve kb minden alkalommal amikor felmentem wikipédiára, akkor mindig volt valami felemelő pillanatom benne.

Ma ez talán 30-40 alkylmanként van hogy meglepődjek bármin, vagy bármi olyasmit olvassak, hogy "na, ez érdekes volt".

A műveltség kiöli az emberből a mdglepődésre való képességet.

2022. máj. 20. 17:10
 5/7 A kérdező kommentje:
27 vagyok
2022. máj. 20. 22:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Én 30-as, és pontosan valahol 26-27-28 körül kezdődött meg nekem is ez a fajta érdektelenség. Szerencsére sikerült túllendülnöm rajta a fentebb vázolt módszerekkel.
2022. máj. 21. 13:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Kiégés, kevés inger, zárkózottság, esetleg fásultság is okozhatja. Vagy épp negatív tapasztalatok, történések kiölték belőled az érdeklődést, kíváncsiságot.
2022. máj. 22. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!