Miért szerettem csicskáskodni régen?
Mar te is tudod a valaszt...
Azert, h szeressenek, h elfogadjanak. Akar bevalljuk, akar nem, mindenki erre vagyik.
Bizonyara mar mashogyan allsz a kerdeshez, igy csak annyit irnek meg, h ne ostorozd magad multbeli hibak miatt, sosem visz elobbre, csak lefele.
Én is ilyen voltam régen egészen addig, amíg rá nem jöttem hogy ezzel csak magamat szivatom.
Én segítettem/ott voltam mindenkinek cserébe le se szartak.
Mióta nem segítek senkinek sőt ugyanúgy leszarom őket, mint anno ők engem, érdekes azóta az összes ilyen elkezdett nekem puncsolni
Ismerős a helyzet :D Volt egy barátnőm akinek mindent megtettem és aztán rájöttem hogy nem kéne mert a vége felé kezdett már kissé sok lenni.
Minden szr miatt hívott és egésznap képes volt elvárni hogy vele beszéljek telón ha nem találkoztunk épp aznap vagy ha ment bárhová nekem muszáj volt elkísérni meg ilyenek de ő bezzeg nagyon ritkán kísérgetett:D
Én is számíthattam rá de észrevettem hogy ő nem tett meg nekem mindent de bezzeg én a marha bármit.Ja és ha megkért hogy tartsak titkot én kussoltam de ő nem pedig megkértem direkt dehát nem tudott titkot tartani hiába :D
Szóval meguntam a banánt és kerültem amennyire csak tudtam.Ez persze feltűnt neki és szóvá is tette.Előtte pár beszólás is történt ami nem tetszett,ezt közöltem vele és hülyének nézett hogy én mit sértődök meg :D
Tiszta gáz volt az egész és szépen megmondtam neki hogy egy ideig ne dumcsizzunk.Na erre olyan üziket kaptam hogy leszerepelt végleg előttem.
Undorító stílusban közölte hogy amúgy ő már rég leakart engem koptatni XD
Ja biztosan.Ekkora hazug embert még sosem láttam.
Nagy csalódás volt és azóta senkit sem engedek ilyen szinten közel magamhoz.Már nevetek az egészen.Én hibám mert nem tudtam nemet mondani és így én lettem a mindenes csicska.Azóta persze keresett de én nem foglalkozom vele azóta sem.Vette a lapot mert nem firtatja hálisten.
Barátságról van szó egyébként ha nem egyértelmű a leírásom.
Kérdező megértelek!😊Túl jó sose legyél mert kihasználják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!