Ha Mészáros Lőrincnek milliárdok forognak a keze alatt, akkor elképzelhető, hogy tényleg egy nagyon intelligens ember?
Én úgy tudom, hogy az intelligencia és a jövedelem összefüggésben van. Tehát a szegény általában azért szegény, mert buta (nem mindig, de ez van az esetek többségében). Ha Mészáros buta lenne, akkor már rég kifolyt volna a keze közül a pénz. De nem ez történik, hanem hihetetlen mértékben nőtt (és még mindig nő? ) a vagyona.
Elképzelhető, hogy neki tényleg remek üzleti érzéke van?
Az nem az ő vagyona. Valaki másé, akinek nem lehet a saját nevén, mert ha a saját nevén lenne, minimum 500 évet kapna érte, vagy azonnal meglincselné a tömeg. Ha az intelligencia összefüggne a vagyonnal és M. L. egy géniusz lenne, akkor 2010 előtt is az ország leggazdagabb embere lett volna. Valami véletlen csoda folytán azonban csak 2010 után világosodott meg az elméje, éppen akkor, amikor a gazdája hatalomra került.
"De strómannak nem választhatnak buta embert, aki mindent elront, nem?" Volt a gazdának okos strómanja is korábban (Simics-izé, nem tudom a nevét), csak az túl okos volt, ő akarta irányítani a gazdáját. Ekkor az okos gazda megtanulta, hogy az okos stróman az nem jó, mert át akarja őt (a gazdát) verni, ezért s.gghülye strómant kell választani. Olyat, aki szolgalelkű, sohasem ártana a gazdának, minden körülmények között hűséges és nincs annyi esze, hogy kibabráljon a gazdával. Így lett az ország legvagyonosabb embere... nem, nem az okos stróman, de még csak nem is a hülye stróman... hanem a gazda. Ja, és nem csak egy strómanja van. Biztos ami biztos, 10-12-t is tart belőle. Hogyha valamelyik stróman elhasal vagy kidől a sorból, akkor a többi vagyona még biztonságban legyen. "Így megy ez, az én kis falumban"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!