Ha Mészáros Lőrincnek milliárdok forognak a keze alatt, akkor elképzelhető, hogy tényleg egy nagyon intelligens ember?
Én úgy tudom, hogy az intelligencia és a jövedelem összefüggésben van. Tehát a szegény általában azért szegény, mert buta (nem mindig, de ez van az esetek többségében). Ha Mészáros buta lenne, akkor már rég kifolyt volna a keze közül a pénz. De nem ez történik, hanem hihetetlen mértékben nőtt (és még mindig nő? ) a vagyona.
Elképzelhető, hogy neki tényleg remek üzleti érzéke van?
Én arra gondoltam, hogy szerénységből, esetleg rafináltságból szándékosan nem mondta el, mennyi pénze van.
Szerintem Mészárosnak van esze. De a pénznek nincs köze az észhez. Jó kapcsolatok kellenek.
Egy üzlet akármi se létezne kapcsolatok nélkül. Mindig valakinek a valakije…. Minden hova protekció kell. Egy jobb álláshoz is!
A főnököm is elég pénzes, mégis hülye mint a segg. Nem tud számolni. Pl mondta nekünk hogy 8.00-8.20-ig csinálunk x dolgot, 15 perc kihagyás, akkor egyértelműen 8.50kor mehet a következő művelet. 20+15 =50.
1 liter kézfertőtlenítőt töltsek már a 0.75l flakonba. Ha nem lesz elég az 1l, akkor higítsam már fel vízzel. Sorolhatnám.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!