Hogyan legyek oldottabb? Nagyon félénk vagyok, nehezen oldódom fel emberek között. Főleg a férfiak közelségétől félek. Eszméletlen zavarba jövök, amikor egy olyan férfi van a közelemben,akihez vonzódom.
Nekem is antidepit és nyugtatót. Az egyik Zoloft volt, a másiknak már nem emlékszem a nevére mert 18 évvel ezelőtt volt.
Pont ez az, hogy szerettem volna ha kérdezget, ha beszélgetünk, de küldött tovább hogy én fóbiás vagyok, menjek pszichiáterhez, ő nem tud velem mit kezdeni. A pszichiáter meg ugye megkapta a pszichológustól a diagnózist, kb két percet voltam nála, amíg odaadta a recepteket, majd utamra bocsátott hogy jöjjek vissza ha elfogytak.
Szedtem, de mivel közben semmi lelki támaszt nem kaptam, semmit nem hatottak, ezért vissza se mentem mikor elfogytak.
"mivel közben semmi lelki támaszt nem kaptam, semmit nem hatottak, ezért vissza se mentem mikor elfogytak"
Másik pszichológushoz azért mehettél volna...
Hagyjuk. Megbántam hogy eleve bármit is írtam ide. Mindig van egy kukacoskodó aki csak ráerősít az ember lelki bajaira.
Nem szeretném folytatni ezt a társalgást, semmi építő nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!