Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőkben valóban nincsen...

A nőkben valóban nincsen depressziós,magányos,élni nem akaró?

Figyelt kérdés
Én úgy hallotam ezek csak a gyenge férfiakra jellemzők.
2022. aug. 12. 09:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
43%

"De van,csak nem siránkoznak."

"Mert az itteni hímneműek állandóan csak rinyálnak."

Ez tökéletesen megmutatja hogy mennyire lenézik azokat a pasikat,akiknek valamilyen problémájuk van.

"Mit rinyálsz? Légy férfi! Férfi nem sír!"

Nem csoda,ha a depresszióval küzdő férfiak többsége sosem mer beszélni a problémáiról.

2022. aug. 12. 10:49
 12/26 anonim ***** válasza:
53%

Van különbség aközött, aki 0-24-ben csak rinyál, semmit nem csinál, nem tesz azért, hogy jobb legyen az élete, nem keresi a problémáira a megoldást, és különbség van a betegség miatt depressziós ember között. Az egyik beteg, a másik pedig nem beteg, csak panaszkodik és sír.

2022. aug. 12. 10:53
 13/26 anonim ***** válasza:
49%

"Van különbség aközött, aki 0-24-ben csak rinyál, semmit nem csinál, nem tesz azért, hogy jobb legyen az élete, nem keresi a problémáira a megoldást"

Meg fogsz lepődni de az embereknek nem árt ha kapnak segítséget és nem csak azt mondják rájuk,hogy rinyálnak egész nap és semmit se csinálnak.Ezzel csak alázod a depressziósokat és azt hiszed,hogy most nagyon okos dolgot mondtál.Nem.

Csak belerúgtál valakibe aki amúgy is a földön volt már.Légy erre nagyon büszke.

2022. aug. 12. 11:02
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
De van. Én is ilyen vagyok. A férfiakat jobban elítélik érte. Nőként annyira nem vesznek észre.
2022. aug. 12. 11:02
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért van, mert aki nőt bántalmaz, annak nincs rá mentsége, de aki férfit bántalmaz, az ráfoghatja, hogy ő igazából nem bántalmazó, hanem valami bölcs hindu szerzetes és csak segíteni akar azzal, hogy így "tanítja" a férfit. Van egy agyatlan réteg, akinek elég ennyi magyarázat és mindjárt áldozathibáztatásba kezd. A valóságban meg ez a "deméémentoda" és a "demééúgyőtözött" színvonalán van.
2022. aug. 12. 11:09
 16/26 anonim ***** válasza:

De, van. Én is hajlamos vagyok erre pl. De törekszem rá, hogy tudatosan változtassak a hozzáállásomon, és ha érzem, hogy beindul a negatív spirál a gondolkodásomban, ami a szomorúság és magányon való rugózáshoz vezet, igyekszem másra koncentrálni, elterelni a figyelmemet. Bár ez sajnos nem mindig sikerül.

Igyekszem inkább arra koncentrálni, hogy annak örüljek, ami van (párkapcsolat), és ne azon siránkozzak, ami nincs (barátok, normális szülők).

Valószínűleg rólam sem gondolná senki, hogy olykor kifejezetten depressziós tudok lenni. Kívülről szerintem vidámnak tűnök, aki nem áll olyan közel hozzám, mint a párom, annak nem mutatom, mivel szerintem ez gyengeség, és nem szeretném, hogy az emberek gyengének/sebezhetőnek lássanak. Maximum a szarkazmusomban és olykor a keserű humoromban mutatkozhat meg, mennyire szarnak gondolom igazából ezt az élet cuccott meg az irányt, amerre a világunk tart.

2022. aug. 12. 11:27
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

Sajnos az értelmi szinted ezek szerint nem engedte lehetővé tenni, hogy megértsd, amit írtam.

A depressziós hivatalos beteg, aki orvosi kezelésre szorul, orvoshoz jár, gyógyszereket szed.

A 0-24-ben itt rinyálók nem hivatalos depressziós betegek, nem járnak pszichiáterhez, vagy pszichológushoz, nem szednek gyógyszert, nem tesznek azért, hogy jobb legyen az életük, ha itt kérnek segítséget, még képesek ők lehurrogni a nekik segítőket..stb.

2022. aug. 12. 11:27
 18/26 anonim ***** válasza:
47%
Hazudsz és általánosítasz. Egy részük igenis kezelés alatt áll. Attól még lehet magányos, írhat ide, hogy orvoshoz is elment. Arról meg nem ő tehet, hogy más nem. Te csak szimplán rosszindulatú vagy.
2022. aug. 12. 11:32
 19/26 anonim ***** válasza:
35%

A tapasztalat sajnos engem igazol.

2022. aug. 12. 11:33
 20/26 anonim ***** válasza:
#7 Az internet soha nem ad valós képet az emberek gondolkodásáról, problémáiról, stb. Itt rengetegen hazudnak, túloznak, és nincsenek is elegen hogy ez alapján véleményezzünk egy konkrét csoportot. Ne akard az egész társadalmat megítélni 50-100 ember viselkedése alapján, mert nagyon torz képet fogsz kapni.
2022. aug. 12. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!