Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 2 ember kozul valoban az...

2 ember kozul valoban az lenne a több, aki többet tapasztal az eletbol?

Figyelt kérdés

2 ember osszehasonlitas

Egyik.pl jo csaladba szuletik jo szlikat jár ki a csaladja tamogato, ilyen parkapcsolatai is lesznek leszamitva kisebb doccenoket elér egy eletszinvonalatf

Felnove kb sima úton

Masik pl árván kezdi az életet. Megjarja a bukásokat suliban kikozositeseket onbizalma nulla munkásszál drog esetleg munkanelkuliseg de saját magát kihúzza ebbol fosuli tarsadalomba beilleszkedik kaocsolatai zavarosak fajdalmat okozok, nehezen lesz stabil hattere csaladja egszisztenciája stb de felnotten ugyanott tart mondjuk ahol a màsik

30-40 kozt mindketto ugyanott áll.

Pszichologus szerint meg irányított kérdés:

Melyik a több? Melyik az erosebb?

Az én kérdésem ér bármit is a sok szenvedés pokol, ha ugyis csak ugyanott vannak?

Több lesz valaki attol ha megtapasztal kinokat, szenvedéseket amit mások nem?

Erősebb attol?

Vagy az az erosebb aki végig biztonságban burokban élt? Aki bátran mer még nevetni, lazitani mert nem tudja van rossz is a világban?

2022. júl. 11. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Inkább az, aki többet tanul abból, amit tapasztal a saját bőrén vagy épp lát másoknál.

Nyilván, a tanuláshoz események is kellenek, amikből lehet tanulni. Mindenki béna abban, amit sosem csinált még.

2022. júl. 11. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
"30-40 kozt mindketto ugyanott áll." ez ami nem igaz . tapasztalat erősebbé és rugalmasabbá tesz ez igaz
2022. júl. 11. 13:51
 3/7 A kérdező kommentje:

30-40 kozt mindkettonek csaladja egzisztenciája van.

Egyiknek lazán másik meg kb belepusztult ugyanabba.

A peldamban ugyanott állnak.

Értelmetlen szenvedés az amit en gyanítok.

2022. júl. 11. 13:54
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja aztán ha beüt a krach, az, aki semmiért nem dolgozott meg úgy igazán, csak néz majd, mint borjú az újkapura. Márpedig mindenki megöregszik, mindenki mögül kihullik a család.
2022. júl. 11. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyik ember nem több mint a másik max tapasztaltabb és ezáltal ha adódik egy váratlan jobban feltalálja magát.Lényegében amit a 4-es és a 2-es írt.

Az 1-es válasz is igaz.

2022. júl. 11. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Az élet adta tapasztalati lét többet ér.
2022. júl. 11. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Exem verte magát arra, hogy neki mennyivel több élettapasztalata van, mint bárkinek a kortársai közül, pl nekem. 16-17 volt, amikor együtt voltunk, sok minden sz.r történt vele, az apja elhagyta az anyját egy másik nőért, amikor egy éves volt, az anyjának volt öngyilkossági kísérlete, nem volt mindig mindenre pénzük, stb. Nekem is voltak bőven nehézségeim, de nem ennyire, nekem együtt vannak a szüleim és apám jól keres, mindketten pszichésen jól vannak. De úgy állította be, hogy én aztán semmit nem tudok az életről, bezzeg ő, ő mindenkinél többet tapasztalt... Hát oké, akinek csak ennyi jut, hogy ezzel menőzzön... Ettől függetlenül ő nem lesz soha több senkinél csak ezek miatt.
2022. júl. 12. 06:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!