Azokat rühellem, akik belepofáznak a mások életébe ahelyett, hogy a maguk dolgával foglalkoznának.
Azokat is gyűlölöm, akik rám akaszkodnak és nem értik meg, ha nemet mondok nekik.
2022. aug. 11. 10:59
12/21 anonim válasza:
A buta, befásult, csak magukra gondoló embereket és azokat, akik gyereket akarnak, vagy gyerekük van. Borzasztóan taszítanak.
2022. aug. 11. 11:35
13/21 anonim válasza:
Az erőszakosakat, és akik nagyra vannak magukkal, közben mindenki mást lenéznek. Valamint az öntörvényű, "nekem mindent szabad" elvűeket.
2022. aug. 11. 11:55
14/21 anonim válasza:
Az egyik, 70 körüli szomszédomban gyakorlatilag megtalálható az összes olyan tulajdonság, amit nem tudok elviselni: rosszindulatú, okoskodó, nagyképű, parancsolgató, maradi gondolkodású, önálló gondolat nélküli birka. Mindenkit kibeszél a háta mögött. Azt hiszi magáról, hogy mindent jobban tud mindenkinél. Folyton mások életével foglalkozik, mert neki nincs élete és unatkozik. Marha tájékozottnak hiszi magát, de életében talán ötször volt a falu határán kívűl. Külön-külön is irritálnak ezek a dolgok, de így egyszemélyben...
2022. aug. 11. 12:27
15/21 anonim válasza:
A nagyképű, arcoskodó, beképzelt, dicsekvő, ki ha én nem típusú shegfejeket.
" Kééééépzeld mi Párizsba megyünk nyaralni. A pasim most vett felniket a kocsijára 300 ezerért! " Ha még a fakebukra is kiposztolja, az meg már a legalja.
2022. aug. 11. 12:30
16/21 anonim válasza:
Az extrovertáltakat és a túl optimista embereket nem szeretem! Az ilyen mindig mosolygós kedves emberektől rosszul érzem magam
2022. aug. 11. 13:18
17/21 anonim válasza:
Aki buta és életképtelen. Akinek a szájába kell adni mindent és meg is kell rágni helyette, mert egyedül nem bír semmit csinálni. Kikészülök az ilyen emberektől.
De azoktól is, akikben van egy hajlam a bálványimádatra. Mikor van egy "sztár", amin kívül minden más szar. Legyen szó egy személyről, munkahelyről, egyetemről, autómárkáról, műszaki cikkről, istenképről... Nem szeretem, mikor valaki rászopódik valamire és onnantól többnek hiszi magát, mert ott dolgozik, mert olyan kocsija van, mert hívő, mert vega meg nemtom. Főleg ha másokat még le is néz és megszól, mert leszarják az adott dolgot.
2022. aug. 11. 14:01
18/21 anonim válasza:
A puffogó hát én még voltam katona! Típusú öregurakat.
Az úgy is mindenki átbasz, te nem fogsz típusú negatív barmokat.
A konteóhívőket. Kb ennyi!
2022. aug. 11. 21:09
19/21 anonim válasza:
Akik vizsgálat nélkül ítélkeznek. Semmit nem tudnak semmiről de már belepofáznak, osztják az észt, már jobban tudják.
2022. aug. 11. 21:34
20/21 anonim válasza:
Nem vagyok kirekesztő, mindenkit egyformán utálok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!