1 évig együtt élnétek egy random pasival egy lakókocsiban ha a dij 10 millió forint lenne?
Most biztos háborogni fognak a nők hogy ők bizony még 100 millióért sem.
De forditva a pasik még szerintem ingyen is elválalnák.
MA 20:24
"mosnak, főznek, takarítanak rájuk."
Haha ezen jót röhögök mindig.A pasik nem tudnak mosni,főzni és takaritani?
A világon 1 pasi sem képes rá? Akkor szerintem keresgélj tovább..
''Pasi ide vagy oda, lakókocsiba engem az atyaisten sem fog rakni, az fix.''
12-es!
Azt majd ha újraszületsz a következő életedben egy amerikai lakóparkba a préri kellős közepén, ahol semmi munka, csak piás drogos lecsúszott fehérek, lakókocsi parkokban, akkor majd gondolj vissza ezekre a sorokra, amit írtál.
15
Öngyilkos bárhol lehetek, szóval leszarlak
Istenem, de jó lenne most egy évre elvonulni valahová egy nővel kettesben!
Még mosnék, főznék, takarítanék is rá. Szexelni sem kéne, ha nem akar, csak a társadalmat zárjuk ki egy évig.
Ha belegondolok, én 18 éves koromtól 4-5 éven át éltem 2-4 férfival kollégiumban, majd albérletben egy szobában haverommal még vagy 2 évet. Ezután pedig 30 éves koromig szintén más férfiakkal albérletben, de külön szobában.
5 évnyi közösködés meg lemondás kellett, hogy össze tudjam kaparni a saját lakásra való pénzt, ami olyan 16 millió volt.
Utólag 25 évesen az akkori árakkal bevállalnám a 10 milliót. Mai árakkal 33 évesen már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!