Az ien öregebbek 35-40 körül hogy viselik nem járhatnak már bulizni és csak a tévé meg a net marat nekik szórakozni?
Sose jartam a bulizni 18 eves korom ota netezek meg tv-zek
Egy öreg 40-es
A szomszéd nyaralóban negyvenesek buliznak, gyerekek is vannak. Grill, sör, jó hangulat.
Egyiknél sincs kötőtű.
Hát, pedig én 30 éves korom körül kezdtem olyan jól keresni, hogy ne csak az alsópolcos lőrét igyam a panelokkal körbezárt park egyik padján, hanem elhúzzak 2 hétre a tengerparton szürcsölni a minőségi bort...
A fiatalkorom arra volt jó, hogy megteremtsem azt a tudást és azokat a körülményeket, amikkel ma jól érezhetem magam. Gondoltam szólok, mielőtt nagyon beleélitek magatokat ebbe az élj a mának dologba.
1. Ilyen és marad, vagy maradt.
2. Járhatnak bulizni
3. Nem mindenki szeret bulizni
és sokminden más szórakozás
létezik a bulizáson, tv-n és
neten kívül.
4. Akinek a tv és a net a
szórakozása, az nem "viseli"
sehogy, ő választja, így
kapcsolódik ki
Járunk bulizni nem keveset, sőt már elég pénzünk is van, hogy ne macifröccsön ,boroskólán és kőbambin kelljen tengődni.
38 F
Járhatnak, de nem akarnak.
Mert szerintük minden jobb volt régen.
Anyukám szokta mindig mondani, hogy "amiről nem tudsz az nem fáj" , amikor megkérdezem, mit kezdtek telefon nélkül régen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!