Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Veletek előfordul hogy sokszor...

Veletek előfordul hogy sokszor a múltban ragadtok?

Figyelt kérdés
Rossz döntések, rossz cselekedetek stb, amiket az ember legszívesebben visszacsinálna, de nem tud.

2022. aug. 9. 19:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én a 3-as válaszoló voltam, én is csatlakoznék a #4 és #10 által indított vonathoz, nekem is hasonló dolog miatt van hogy állandóan a múlton mélázok és siratom azokat az éveket. Egy lány 4 teljes éven át volt gimiben osztálytársam, de akkoriban gátlásos, igénytelen és végtelenül önbizalomhiányos voltam, ha ezeken egy kicsit változtattam volna ki tudja mi lesz, mert mint nemrég kiderült egészen biztosan lett volna esélyem nála (ami amúgy meg is lepett), de most már nem lehet semmi és a kapcsolatot sem tarthatom már vele. Soha nem fájt még ennyire semmi az életben.
2022. aug. 9. 21:08
 12/12 anonim ***** válasza:

Ugyan abban vagyok mint a 4es 10es es 11es

11es miert nem irsz ra random? Hatha kisul valami jo.. vegulis ha sokat valtoztal vonzo vagy es kedves es regen lett volna eselyed kitudja lehet most is lesz! Legy bator!

2022. aug. 9. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!