Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Előfordul hogy kiabáltok az...

Előfordul hogy kiabáltok az emberekkel amikor pisilnetek kell?

Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 22:03
A kérdező szavazást indított:
Mindig
Soha
16 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
Gimnáziumban tanáraink mindig kiengednek minket ha kikérjük magunkat pisilni nem mondanak nemet csak akkor ha kiránduláson vagyunk mert a buszról nem lehet kiszállni ha nem parkol le és nem mindig tud leparkolni és várni kell volt is ilyen osztályunk kirándulásán de osztálytársnőmmel nem velem.
2022. jún. 18. 22:11
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Nekünk osztalykirandulason meg nehany randulason nagyon kellett de buszon voltunk nem allt meg a busz nem birtam tovabb gondoltam kihugyozok az ablakon de az csukva volt visszacsorgott az ulesre a hugy.
2022. jún. 18. 23:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 1. és 2., de lehet félreértettétek a kérdést. Én azt kérdeztem, hogy kiabáltok vagy nem kiabáltok az emberekkel amikor pisilnetek kell.
2022. jún. 18. 23:38
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kiabálok. Miért tenném? Viszont, ha nagyon kell pisilni, akkor nagyon fázom. Nyáron is.
2022. jún. 19. 01:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyetlen egy ilyen volt és az sem velem történt. Az egyik rokonom, annak ellenére hogy egy tini fiú volt, utált nyilvános helyen pisilni. Mi lányok akárhol elintéztük, ő csak otthon. Így történt, hogy egy hosszúra sikeredett kocsiút alatt órákon át visszatartotta és amikor már a ház közelében voltunk mondta, hogy mindenképp ő szeretne elsőnek menni a wcre, mert már órák óta nagyon kell pisilnie. Ő ült középen, és amikor szálltunk ki direkt csigalassan akkor ránk kiabált, hogy igyekezzünk már. :D Aki nyitotta az ajtót is vicces kedvében volt és elkezdett direkt bénázni a kulcsokkal meg a zárral a rokonom meg rákiabált. Utána ahogy nyílt az ajtó rohant be a wcre. Kiért és elkezdett pisilni, én eközben elkezdtem levetkőzni és elrámolni. Amikor végeztem, ő még mindig pisilt. Még ki is szólt nevetve, hogy nem akar elállni. Nem is csoda, hogy ránk kiabált, mert szerintem abban a pár percben megdöntötte a pisilési világrekordot, szóval még 2 percig tartogatta volna és az egész a nadrágjába megy. :D A legviccesebb, hogy utána se volt hajlandó nyilvános wcre menni, pedig ez egy jó lecke lett volna neki, de szerencséjére már nem is kellett ilyen sokáig tartogatnia. :D
2022. jún. 19. 02:25
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Apám szokott, pedig nem mondanám idősnek. Ha pisilnie kell akkor rögtön "idegállapotba jön", hogy egy klasszikust idézzek. Ha olyankor jön rá, még a kádból is ki kell mászni és elhagyni a fürdőt, mert ordít az ajtóban hogy neki pisilnie kell. Ha olyan helyen vagyunk ahol épp nem lehet, pl Lidl (ott nincs wc) akkor minden hülyeség miatt ordít és ott tipródik.
2022. jún. 19. 07:51
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem, csak olyankor vagyok elviselhetetlen pukkancs, amikor melegem van.
2022. jún. 19. 18:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"kádból is ki kell mászni és elhagyni a fürdőt, "

Ilyen nálunk is van. Már volt hogy egy szál semmiben készültem beszállni a kádba ő meg hirtelen elkezdte verni az ajtót. Nem kiabál de így is idegesítő. Főleg amikor a kocsiban félre kell állnunk és amíg le nem parkolunk azt hallgatjuk hogy pisiiii pisiiii pisiiii... Elindulunk sétálni? 5 perc múlva már megy az első fához vagy keresünk egy nyilvános wct és addig is halgathatjuk hogy pisiiii. Mielőtt beszólnak a gyakorizók, hogy milyen szemét vagyok, megjegyzem nincs szervi baja és nem idős ő sem csak sosem akkor pisil amikor lenne rá lehetősége...

2022. jún. 20. 02:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!