Előfordul hogy kiabáltok az emberekkel amikor pisilnetek kell?
Figyelt kérdés
2022. jún. 18. 22:03
A kérdező szavazást indított:
Mindig
Soha
16 szavazat
1/8 anonim válasza:
Gimnáziumban tanáraink mindig kiengednek minket ha kikérjük magunkat pisilni nem mondanak nemet csak akkor ha kiránduláson vagyunk mert a buszról nem lehet kiszállni ha nem parkol le és nem mindig tud leparkolni és várni kell volt is ilyen osztályunk kirándulásán de osztálytársnőmmel nem velem.
2/8 anonim válasza:
Nekünk osztalykirandulason meg nehany randulason nagyon kellett de buszon voltunk nem allt meg a busz nem birtam tovabb gondoltam kihugyozok az ablakon de az csukva volt visszacsorgott az ulesre a hugy.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ 1. és 2., de lehet félreértettétek a kérdést. Én azt kérdeztem, hogy kiabáltok vagy nem kiabáltok az emberekkel amikor pisilnetek kell.
2022. jún. 18. 23:38
4/8 anonim válasza:
Nem kiabálok. Miért tenném? Viszont, ha nagyon kell pisilni, akkor nagyon fázom. Nyáron is.
5/8 anonim válasza:
Egyetlen egy ilyen volt és az sem velem történt. Az egyik rokonom, annak ellenére hogy egy tini fiú volt, utált nyilvános helyen pisilni. Mi lányok akárhol elintéztük, ő csak otthon. Így történt, hogy egy hosszúra sikeredett kocsiút alatt órákon át visszatartotta és amikor már a ház közelében voltunk mondta, hogy mindenképp ő szeretne elsőnek menni a wcre, mert már órák óta nagyon kell pisilnie. Ő ült középen, és amikor szálltunk ki direkt csigalassan akkor ránk kiabált, hogy igyekezzünk már. :D Aki nyitotta az ajtót is vicces kedvében volt és elkezdett direkt bénázni a kulcsokkal meg a zárral a rokonom meg rákiabált. Utána ahogy nyílt az ajtó rohant be a wcre. Kiért és elkezdett pisilni, én eközben elkezdtem levetkőzni és elrámolni. Amikor végeztem, ő még mindig pisilt. Még ki is szólt nevetve, hogy nem akar elállni. Nem is csoda, hogy ránk kiabált, mert szerintem abban a pár percben megdöntötte a pisilési világrekordot, szóval még 2 percig tartogatta volna és az egész a nadrágjába megy. :D A legviccesebb, hogy utána se volt hajlandó nyilvános wcre menni, pedig ez egy jó lecke lett volna neki, de szerencséjére már nem is kellett ilyen sokáig tartogatnia. :D
6/8 anonim válasza:
Apám szokott, pedig nem mondanám idősnek. Ha pisilnie kell akkor rögtön "idegállapotba jön", hogy egy klasszikust idézzek. Ha olyankor jön rá, még a kádból is ki kell mászni és elhagyni a fürdőt, mert ordít az ajtóban hogy neki pisilnie kell. Ha olyan helyen vagyunk ahol épp nem lehet, pl Lidl (ott nincs wc) akkor minden hülyeség miatt ordít és ott tipródik.
7/8 anonim válasza:
Nem, csak olyankor vagyok elviselhetetlen pukkancs, amikor melegem van.
8/8 anonim válasza:
"kádból is ki kell mászni és elhagyni a fürdőt, "
Ilyen nálunk is van. Már volt hogy egy szál semmiben készültem beszállni a kádba ő meg hirtelen elkezdte verni az ajtót. Nem kiabál de így is idegesítő. Főleg amikor a kocsiban félre kell állnunk és amíg le nem parkolunk azt hallgatjuk hogy pisiiii pisiiii pisiiii... Elindulunk sétálni? 5 perc múlva már megy az első fához vagy keresünk egy nyilvános wct és addig is halgathatjuk hogy pisiiii. Mielőtt beszólnak a gyakorizók, hogy milyen szemét vagyok, megjegyzem nincs szervi baja és nem idős ő sem csak sosem akkor pisil amikor lenne rá lehetősége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!