Kedves férfiak, nők! Hogyan nézett ki a leggyönyörűbb ember (legyen az férfi vagy nő), akit valaha láttatok (nem közszereplőre gondolok)? Milyen érzés volt ránéznetek?
Nem is olyan régen tetszett egy fiú, tavaly, amikor még suliba jártunk.
Sokszor szemeztünk a folyosón, volt, hogy sokszor magától akadt össze a tekintetünk.
Egyszer, barátnőmmel mentünk be az ebédlőbe, és ott ült, éppen azzal a "folyosó résszel" szemben egy széken, ahol mi, és mindannyian mások is jöttünk be.
Nem is tudtam, hogy ott van, mivel éppen akkor röhögtünk valamin a barátnőmmel de ő volt az első, akire ránéztem, mikor beértem a terembe.
Vonzotta a tekintetemet. Ő már akkor nézett rám, amikor én odanéztem.
Kék szemei és (akkor még), hosszú, vöröses- szőke haja volt. Csak néztem rá, és, abban a pillanatban, emlékszem, azt gondoltam, hogy ez a fiú gyönyörű.
Aztán meg kb. megőrültem, és a barátnőmmel együtt megállapítottuk, hogy nézett engem.
Kérdező! Nagyon cuki a történeted :)!
#22, hát, sajnos nem, mivel barátnője van :(.
De igazából, most már kicsit várom a sulit, hogy újra lássam, és, hogy mit fogok érezni. De, természetesen én nem fogok kettejük közé állni.
Nem kell nagyon megerőltetni magam mert egyértelműen tudom a választ: az egyik volt gimis osztálytársnőm. Kívül-belül tökéletes lány, számomra legalábbis.
Pici, alacsony csajszi, 160 centi körül lehet de lehet sokat mondok, tán ha van 45 kiló az egész lány, törékeny és végtelenül cuki, középhosszú sötétszőke haj, pisze orr, gyönyörű nagy barna szemek, bennük az az örökké vidám, barátságos és érdeklődő tekintet, az a melegség ami árad belőle... Igényes és gyönyörű, de mégis hétköznapi és egyszerű teremtés, aki nincs szétsminkelve meg nem jár milliós cuccokban, de nem is kell.
De ami még a külsejénél is jobban megfogott az a személyisége, soha egyetlen ilyen embert sem láttam még, aki sosem volt szomorú vagy goromba, mindig és minden körülmények között kedves, mosolyog, poénkodik, laza és belevaló, és olyan szintű pozitív energia árad belőle amit letaglózza az embert ha csak ránéz, pedig mondom egy apró lányról van szó.
Ő (volt) az egyetlen lány aki iránt sokkal többet éreztem mint barátság és/vagy hogy "jó csaj", pedig alig beszéltem vele, ami életem messze legsúlyosabb baklövése volt. Most pedig már nem tudom látni őt. Nagyon hiányzik. Biztos hogy ő volt AZ a lány számomra.
Nő volt. Természetesen kreol, egyenletes bőrszín, melegbarna, enyhln hullámos, mell alá hajban ízléses karamellszínű hightlightok (de ha nem lett volna benne a melír, akkor is gyönyörű lett volna), vastag, de nem instagramosan eltúlzott ajkak, melegbarna, nagy szemek, enyhén homokóra alkat, baromi stílusos, modern, de nem "trendy" öltözködés, enyhén füstös szemsmink. Gyönyörű arca volt.
(33N, hetero :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!