Kedves férfiak, nők! Hogyan nézett ki a leggyönyörűbb ember (legyen az férfi vagy nő), akit valaha láttatok (nem közszereplőre gondolok)? Milyen érzés volt ránéznetek?
Magas, vékony férfi. Kecses, hosszú ujjak, olyanok, melyekkel más Liszt Rapszódiákat tudna játszani. Eres kézfej és kar. Minden ízületnél élesebb csontok tükröződnek át egy puha, fiatalos bőrön. Férfiasan dús, de nem túlzott mértékű testszőrzet. Fiatalos arc, nagy barna szemekkel, hatalmas, göndör szempillákkal, tömbe orr, vaskos ajkak, hangsúlyos szemöldök. Az átlagál hosszabb, barna, hullámos haj. Nagyrészt simára borotvált arc, néha-néha minimális borosta az állán és/vagy ajka felett.
Vékony keretes szemüveget és divatos ruhákat hord.
Nagyon jó volt ránézni, szerencsésnek érzem magam, hogy évekig jóban voltunk, de már nincs igazán közünk egymáshoz.:S
Próbálkoztam, túl sokat is. Ő csak barátként tekintett rám, de amikor először kikosarazott, abból az érződött, hogy "majd valamikor lehet ebből valami, csak most nem, mert túl fiatalok vagyunk" aztán többé kevésbé türelmesen vártam, hogy készen álljon és közben mindenkinek feltűnt, hogyan érzek iránta. Látszólag ő is elég közeliként tekintett rám, ezért sokan biztattak, hogy biztos tetszem neki, próbálkozzak jobban, majd megváltozik.
Aztán megcsömörlöttünk, mert féltékeny lettem mindenkire, akinek ő megtetszett és mire észbe kaptam, hogy túl sok, amit csinálok vele és ez neki kellemetlen és abba kéne hagynom, addigra ő már kikészült tőlem és onnantól csak úgy voltunk egymás közelében, de egyikünknek se volt már jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!