Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon gonosz vagyok emiatt?

Nagyon gonosz vagyok emiatt?

Figyelt kérdés
Elégedetlen vagyok külsőleg magammal olyan dolgokkal kapcsolatban, amiken nem tudok változtatni. Ma egy ismerősömről láttam egy feltöltött képet és láttam a lábát, hogy milyen doca. (Ezt csak azért írom, mert az egyik problémám a lábaimmal van.) És jóleső érzés töltött el, hogy régóta marcangolom magam a lábaim miatt, holott az övéhez képest az enyém fogpiszkáló.

2022. aug. 5. 18:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Igen. Te vagy Lucifer jobbkeze.
2022. aug. 5. 18:58
 2/11 A kérdező kommentje:
Miért nem a bal?
2022. aug. 5. 18:59
 3/11 anonim ***** válasza:
24%
Mert az már Bud Spencer💔
2022. aug. 5. 19:07
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy doca?
2022. aug. 5. 19:13
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát, hogy olyan kis husi, duci, telt, doca.
2022. aug. 5. 19:24
 6/11 anonim ***** válasza:
36%
Mutass magadról képet. A lábaidról is.
2022. aug. 5. 19:28
 7/11 anonim ***** válasza:
34%
Talán inkább koca.
2022. aug. 5. 19:28
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

Azért vagy gonosz, mert elégedett vagy magaddal?

Akkor én is az vagyok, mert egy éve én is az voltam még mindennel. Elégedett voltam a kapcsolatommal, a pàromban életem szerelmét láttam, elégedett voltam a testemmel, mert heti háromszor jártam edzésre, elégedett voltam a fizetésemmel, és a munkàmmal, mert fontos munkám volt, jó helyen, elégedett voltam az eszemmel, mert ezek mellett belevàgtam egy nehéz iskolába. Elégedett voltam az anyagi dolgaimmal, és a barátaimmal. Hálát adtam az égnek, hogy minden megvan, majd egy nap kisiklott az életem, lelépett a szerelmem egy másik csajjal, a barátaim ellenem fordultak, kitettek egy kamu indokkal a munkahelyemről, kitettek a csapatomból, és kirúgtak az iskolából. Azóta munkanélküli vagyok, magányos, és gyűlölök mindenkit

2022. aug. 5. 20:58
 9/11 anonim ***** válasza:
A fogpiszkáló lábak szépek, nekem pl. jobban tetszenek azok. Hányas láb amúgy?
2022. aug. 5. 21:20
 10/11 A kérdező kommentje:
A koca és a doca nem ugyanaz.
2022. aug. 5. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!